Θέμα: TS FORUM 2
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: TS FORUM 2
Παλιά 02-03-05, 12:04
Το avatar του χρήστη Ultramar
Ultramar Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αγ.Δημήτριος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 265
Ultramar είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: TS FORUM 2

Το χρονικό ενός γκαντέμη - συνέχεια. Ύστερα από μια μικρή βολτούλα στη Χαλκίδα την Κυριακή 27/2 παρατήρησα ένα τρεμόπαιγμα στο τιμόνι σε αρκετά χ.α.ω. Ακολουθώντας την προτροπή ενός φίλου πήγα για μια ζυγοστάθμιση τροχών. Το αποτέλεσμα του ελέγχου: εκπληκτικό. Οι ζάντες του TS σε άψογη κατάσταση, τα Toyo όλα στραβά... yell Βέβαια αυτό δε σημαίνει υποχρεωτικά οτι υπάρχει πρόβλημα στο δρόμο, μερικά ελαστικά δείχνουν στραβά στη ζυγαριά, αλλά στο δρόμο είναι άψογα (και το αντίστροφο) μάλλον είναι θέμα σκελετού. Παραμένει βέβαια ανησυχητικό το γεγονός οτι ένα set καινούργιων ελαστικών (1,5 μήνας με 1500Km περίπου, με υποδειγματικό στρώσιμο και καμία κακοποίηση από μεριάς μου) δείχνει τέτοια σημάδια κόπωσης. Anyway βάλαμε τα 'καλά' λάστιχα μπροστά και προς το παρών εντάξει με το θέμα τρεμόπαιγμα (να παραθέσω επίσης στο forum ότι το μ@λ@κισμένο που μου τοποθέτησε τα λάστιχα έβαλε 26psi πίεση και στα τέσσερα yell και μου έσφιξε σε τρελό βαθμό τα μπουλόνια ασφαλείας που κόντεψα να τα χαλάσω για να τα βγάλω). Το καλύτερο βέβαια της ιστορίας είναι ότι παρατήρησα τυχαία την πίσω δεξιά KW ότι χάνει λάδια Μπορεί να είναι και οι άλλες, αλλά δεν τις πρόσεξα γιατί είχαμε ξαναβάλει τους τροχούς. Αυτά προς το παρών, η συνέχεια του πιο... τιμημένου αυτοκινήτου με το σήμα Toyota αύριο.

Από πότε το "στρίβειν" έχει οποιαδήποτε σχέση με αρραβώνες και τέτοια άσχετα;