Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
Παντως ομως ολοι φωναζετε για ατμοσφαιρα(παρε λεβιν θα σωθεις)και στο τουρμπο το γυρνατε(για σενα αναφερομαι πανο)
|
βασιλη το μοτερ ειναι διαμαντι. ξερεις τι σημαινει διαμαντι? ποιος ειπε οτι θα σωθεις? ενα πολυ γρηγορο αμαξι θα εχεις ειδικα στην εθνικη.αλωστε θα εχεις την ευκαιρια να το κανεις βολτα την καθ δευτερα. αν σ αρεσει η οχι θα μου πεις απλα.εγω δεν ειχα κανει βολτα καποιο πριν το βαλω αρα θεωρεισαι τυχερος χε χε. βασιλη για να σωθω εγω θα πρεπει να εχω 400 αλογα μπας και καταφερω να περασω το CBR ΜΟΥ. ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ 400 ΑΛΟΓΑ? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΧΙ.εσυ θα σωθεις απο αξιοπιστια λειτουργεικοτητα ζεσταματα κρυωματα τετοια. δεν ασχολεισαι δηλαδη φιλε.μην κοιτας εμενα που εχω μανια τελειοποιησης.ξαφνικα ερχεσαι σε ενα σημειο ομως και δεν σου φτανει. εγω ειμαι κατα της υπερπιεσης(turbo) αλλα με ψηνει συνεχεια ο φανης.. και λεω τωρα για να το παω 210 αλογα θελω περιπου 1300-1500 ευρω για εκκεντροφορους και κατι ακομα ψιλοπραγματα. με α σταδιο τουρμπινα δεν χρειαζομαι εμβολα ουτε μπιελες(ετσι πιστευω τουλαχιστον) ισως βρουμε τουρμπινα με αυτα τα λεφτα.(0,5-0,7bar) η αποδοση ομως θα παει πολυ πολυ ψηλα. μπορει και 280αλογα . θα μαθω θα μαθω και οταν θα ξερω σιγουρα τοτε θα σ ενημερωσω 8) ΥΓ τα επιπλα? φιλε japanese teo ναι ΘΑ το κατεβασει dragster.παντως θελω να το δω θελω να τ ακουσω το συγκεκριμενο carina