Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="
Επειδη δεν μπορω να καταλαβω το φιλο MARMEL που σου προτεινει εστω και εμμεσα το ασημοκαπακο απλως να σου πω οτι το μαυροκαπακο ειναι η εξελιξη του silvertop.Επομενως φυσικα αυτο να διαλεξεις.Οι διαφορες τους τεραστιες για ιδια μοτερ.Δεν αμφιβαλλω φιλε marmel οτι εισαι δυνατοτερος απο πολλα blacktop.Αλλα δεν εισαι νορμαλ!Γιατι να προτιμησει καποιος μοτερ του 93 και οχι του 97;Για να βοηθησουμε τον φιλο virus να επιλεξει να συγκρινουμε ιδια πραγματα.Φιλε virus δυσκολα θα δεις 165ΗΡ σε μαυρο και 150 σε silver.Στο power blacktop δυναμομετρημενο 159 με 7,4 0-100(απλη βενζινη) και σε μετεπειτα τευχος silvertop 0-100 8,6 αν θυμαμαι καλα τα δεκατα(δεν θυμαμαι να ειχε δυναμομετρηση).Και τα 2 μοτερ μαμα.
|
ειπα εγω οτι δεν ειναι η εξελιξη του ασημοκαπακου? ειπα εγω να μην προτιμησει μοτερ του 97?ειπα εγω οτι να βαλει σωνει και καλα μαυρο η ασημι?ειπα οτι ειναι καλυτερο το ασημι? αντεχει πολλα φορτια σε φτιαξιματα ειπα.(πηγαινε πισω να δεις.) ας βαλει και ασπρο. ισα ισα που προσπαθησα να αποφυγω την κουβεντα και να στειλω το φιλο που ψαχνεται στα σωστα topic που τα εχουμε πει ολα αυτα. οσο για το νορμαλ η οχι δεν πηραμε μαζι τ αμαξι οποτε να μην μιλαμε για μαμα η οχι. ουτε ξερεις αν με τα μαυροκαπακκα που δοκιμασα ηταν νορμαλ η οχι.. και στην τελικη τ αμαξι μου σερνεται. ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΟΣ.