Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Με Τρακάρανε!
  #10  
Παλιά 19-01-05, 12:33
g6 Offline:
Κυριλέ Μέλος
 
Εγγραφή: 29-12-2003
Μηνύματα: 304
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 279
g6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Με Τρακάρανε!

Δυστυχως παιδια αυτα συμβαινουν. Πριν 2 χρονια ημουν σπιτι αραχτος και εβλεπα τηλεοραση. Ξαφικα ακουω το συναγερμο μου να χτυπα. Πετιεμαι στο μπαλκονι και βλεπω ενα ντελιβερα να μαζευει το παπι του πανω απο το καπω μου. Του φωναζω κατεβαινω γρηγορα κατω να τον προλαβω και βλεπω ενα τεραστιο βουλιαγμα στο καπο. Ο ντελιβερας που ηταν και ελαφρως πιωμενος πουλαγε μουρη οτι δεν εγινε τιποτα και οτι ποτε το παπι του δεν επεσε πουθενα!!!! και με ελαφρα πηδηματακια την κανει!!!! Ειδοποιησα αστυνομια ηρθε περιεγραψα το γεγονος και εδωσα και τον αριθμο κυκλοφοριας του παπιου. Την επομενη το πρωι ειδοποιησα και την νομκη προστασια μου η οποια βρηκε την ασφαλιστικη του και τους εξηγησε το σκηνικο. Η αποζημιωση μου ηταν αμεση και απροβληματιστη.
Απλα να ξερετε οτι οταν αυτος που σας χτυπαει ειναι πιωμενος η ασφαλιστικη δεν τον καλυπτει και πρεπει να στραφειτε εναντιον του οποτε πιας το αυγο και κουρεφτο. Αρα συμφερει να τον αφσετε να φυγει να κρατησετε το νουμερο του και στη συνεχεια να καταθεσετε στην αστυνομια το συμβαν. Απο κει και περα ολα θα λαβουν το δρομο τους.
Φιλε billl θα βγαλεις ακρη μην ανησυχεις. Το μονο ειναι η διαδικασια επισκευης και η ψυχικη οδυνη. Ευχομαι ταχεια αποκατασταση των ζημιων ωστε να επιστρεψεις μαχιμος στους δρομους

φιλικα