Θέμα: Φρένα
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Φρένα
Παλιά 31-12-04, 21:21
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1252
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Φρένα

φιλε billlll δεν ειπα να μην βαλεις σωληνακια υψηλης. δεν ειπα να μην βαλεις καινουργια υγρα φρενων.μην ξεχνας οτι και καινουργια ναναι τα υγρα αν βρασουν απο τη δαγκανα γινοντε αμεσως σαν οινοπνευμα και θελουν αλαγμα.αν δεν εχεις πειραξει τα υγρα σου ποτε τοτε δεν χρειαζεται εξαερωση.για ποιο λογο?τωρα για τα υψηλης. Δ εν σου ειπα να μην βαλεις σωληνακια υψηλης μαλιστα μπορω να σε παω σε μαγαζι που φτιαχνει σωληνακια υψηλης με 12 ευρω τα2. οπου αλλου ζητανε 60-80 ευρω. εβαλα και γω στα πισω μου δισκοφρενα αλωστε, τα εβαλα γιατι δεν μπορεσα να βρω ελαστικα σωληνακια. και ηταν μονοδρομος τα υψηλης. ρε συ λες να μαι κατα τους? απλα ειπα την γνωμη μου και συγκρινα τα της μηχανης και του αυτοκινητου. αν οντως ειδες διαφορα οπως ειπες στου φιλου σου πριν και μετα με ηψηλης μια φορα, στην μηχανη επειδη το φρενο ειναι στο χερι θα εβλεπες εξαπλασια διαφορα. δεν ειμαι εναντιον κανενος απλα τα φρενα ειναι θεματα ασφαλειας και ειχα ψαχτει καλα. μπορεις να κανεις οτι θελεις απλα να προσεχεις. επειδη ασχοληθηκα και με τα φρενα του corolla μου απο την στιγμη που εβαλα δισκοφρενα πισω τα χαλασα τα πολυ καλα φρενα που ειχε.εμενα μου αρεσαν παντως και τωρα δε σταματαει με τιποτα. λες να δυναμωσε τοσο πολυ με το 20v? δε νομιζω.και το λεω αυτο γιατι τα πισω δισκοφρενα τα εβαλα 2 μηνες πριν βαλω το μοτερ. εβαλα και brembo(τους ειδες) τρυπητους χαρακτους μπροστα με τακακια jurid αλλα παλι δε μ αρεσει. το θεωρω επικυνδυνο ειδικα μετα τα 180-200. τα εχουμε πει αυτα και παλι. θα τα φτιαξω ομως που θα παει. απλα να προσεχεις φιλε και καλη χρονια