Θέμα: TS FORUM
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-12-04, 09:38
liquidCTS Offline:

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
liquidCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Astakos

Αν διαβάσεις πιο πάνω θα καταλάβεις ότι την έχω δει. Επίσης την έχω δει και μετά από τρελά σκισίματα Καρέα-Βουλιαγμένης (και ας θεωρείς ότι θέλεις).
Είμαι σίγουρος ότι μιλάς για πολλά χιλιόμετρα με ταχύτητες 180-240...το αποδεικνύει άλλωστε ο χιλιομετροδείκτης σου που μάλλον 50ρίζει!! Αλλά όπως λέει και μία πολύ καλή ελληνική ταινία...Τι 30, Τι 40, Τι 50!! :P
Αντι να λες βρε που δοκιμάζω πόσο αντέχει το TS σε πολλά χιλιόμετρα μου την λες και από επάνω;;;; Δε σε καταλαβαίνω... :P
Πλάκα πλάκα πρέπει να παώ για service... Θέλεις να περάσεις και εσύ από Toyota να δω και τι έχεις κάνει στο κάρο σου;

Παράθεση:
Ε, βέβαια...το ξέχασα!! Σύμφωνα με την δική σου τακτική θα έπρεπε να κάνω μερικά χιλιάδες ταριφο-χιλιόμετρα ακόμη έτσι για να αποδείξω στην Toyota ότι τα 100.000 χιλιόμετρα έρχονται σε πολύ λιγότερο από 3 χρόνια!!
Σωστό και αυτό... αφού ετοιμάζω έκθεση προς την μαμά Toyota με παράθεση όλων των προβλημάτων που εμφανίζονται σε αυτοκίνητα που κάνουν γρήγορα πολλά χιλιόμετρα...

Παράθεση:
Καλά...εννοείται ότι θα τις πληρώσεις! Μόλις τις ελέγξουν και καταλάβουν ότι έφταιγε το τρεμουλιαστό σου πόδι και το άχγος σου να σταματήσεις (μήπως γλυτώσεις μερικά χιλιόμετρα από service...χα χα χα!!!) δεν σε σώνει τίποτα!
Από το άχγος του πως θα σταματήσει το αμάξι με τα φρένα που έχει θα έλεγα καλύτερα... δες ψάχνεις να μου βρεις καμιά λύση με φρένα λέω εγώ... άντε...

Παράθεση:
Ααα...ωραία κι η υπογραφούλα σου...ζηλιάρη!!! :P

Thanx.... απλά βελτίωσα αυτή που σου έφτιαξα... :P .. μέχρι και το source σου έδωσα και την πειράζεις.. ορίστε μας....