Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από liquidCTS";p="
Εχεις δει ποτέ τη θερμοκρασία να ανεβαίνει ότι και αν του έχεις κάνει;;;; Εγώ το έχω δει μόνο μια φορά με τις εξής συνθήκες:
1. Εξωτερική θερμοκρασία 32 βαθμοί
2. A/C στους 20 βαθμούς
3. Ταχύτητες από 180-240 για πολλά χιλιόμετρα
Οπότε θεωρώ ότι στο συνεχές σκίσιμο δεν θα δεις ποτέ να ανεβαίνει η θερμοκρασία... πόσο μάλλον τώρα με την εξωτερική θερμοκρασία να φυγουράρει μονοψήφια νούμερα... then again, ίσως φανεί κάτι το καλοκαίρι...
|
Αν διαβάσεις πιο πάνω θα καταλάβεις ότι την έχω δει. Επίσης την έχω δει και μετά από τρελά σκισίματα Καρέα-Βουλιαγμένης (και ας θεωρείς ότι θέλεις).
Είμαι σίγουρος ότι μιλάς για πολλά χιλιόμετρα με ταχύτητες 180-240...το αποδεικνύει άλλωστε ο χιλιομετροδείκτης σου που μάλλον 50ρίζει!! Αλλά όπως λέει και μία πολύ καλή ελληνική ταινία...
Τι 30, Τι 40, Τι 50!! :P
Παράθεση:
(ακόμα δεν γύρισες ήρθες στο σπίτι σου εσύ )
|
Ε, βέβαια...το ξέχασα!! Σύμφωνα με την δική σου τακτική θα έπρεπε να κάνω μερικά χιλιάδες ταριφο-χιλιόμετρα ακόμη έτσι για να αποδείξω στην Toyota ότι τα 100.000 χιλιόμετρα έρχονται σε πολύ λιγότερο από 3 χρόνια!!
Παράθεση:
Αυτό ισχύει... στην τελευταία επίσκεψή μου σε αντιπροσωπεία μου άλλαξαν τις εμπρός δισκόπλακες στην εγγύηση αλλά μου είπαν ότι ενδέχεται μετά από έλεγχο να μου ζητήσουν να τις πληρώσω (ήταν τραγικά φαγωμένες από φυσική φθορά -βλέπε πολύ φρενάρισμα - και μου τις πέρασαν για ελαττωματικές)
|
Καλά...εννοείται ότι θα τις πληρώσεις! Μόλις τις ελέγξουν και καταλάβουν ότι έφταιγε το τρεμουλιαστό σου πόδι και το άχγος σου να σταματήσεις (μήπως γλυτώσεις μερικά χιλιόμετρα από service...χα χα χα!!!) δεν σε σώνει τίποτα!
Ααα...ωραία κι η υπογραφούλα σου...
ζηλιάρη!!! :P