Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Antιπροσωπειεσ
Παλιά 07-12-04, 11:30
Το avatar του χρήστη ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 266
ΘΕΟΔΩΡΟΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Antιπροσωπειεσ

Ρε παιδια αμα σαs πω τι επαθα θα γελατε μεχρι αυριο.Απο τη πρωτη μερα που πηρα το αμαξι εκανε ενα περιεργο θορυβο οταν αφηνα αποτομα το τιμονι σε στροφη μονο,στην επαναφορα δηλαδη.Το πηγα λοιπον στην τοyοτα εκει που το αγορασα και μου ειπαν οτι ειναι η κολωνα τιμονιου και θα επρεπε να περιμενω ενα μηνα για να την φερουν.Tην εφεραν την αλλαξαν αλλα ο ηχοs παλι ο ιδιοs.Tουs το παω αλλα αυτοι και καλα δεν ακουγαν τιποτα και με διαβεβαιωσαν οτι το αυτοκινητο λειτουργουσε αψογα.Mετα απο εναμησι χρονο και αφου το οδηγησε και ο πατεραs μου το αυτοκινητο και παρατηρησε το ιδιο προβλημα με μενα πηγα σε μια καινουρια αντιπροσωπεια τηs τοyοτα στη χαλκιδα καθωs σπουδαζω εκει και πηγαινωερχομαι και μετα απο ΣΟΒΑΡΟ ελεγχο διαπιστωσαν οτι το προβλημα μου ηταν στην σπειρα του αεροσακου του τιμονιου που σημαινει αυτοματα οτι οι αλλοι οι αλμπανιδεs μου βαλαν χερι στη κολωνα τελειωs τζαμπα............................................ .πραγματικα εχω καταλαβει οτι οι περισσοτεροι στιs αντιπροσωπειεs ειναι τελειωs ασχετοι.Eγω ξερω περισσοτερα πραγματα για την ε-12 απο αυτουs :x :x :x