Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ultramar";p="
Συντοπίτη geotschr 8) το θέμα "Χαρακτήρας και CTS" έχει ξανασυζητηθεί. Είναι βέβαια σε μεγάλο βαθμό υποκειμενικό, όμως μερικά πράγματα "φωνάζουν" ότι είναι κακώς κείμενα...Απόδειξη των όσων λέω είναι και οι εκτεταμένες επεμβάσεις που δέχτηκε η facelift CTS...."Εάν κάτι δουλεύει σωστά ,δε το πειράζεις..." λέει ο χρυσός κανόνας και αν κρίνω από το τι "πειράχτηκε" στη facelift CTS....άστα να πάνε. Μετά από 20Κ χιλιόμετρα συμβίωσης έχω καταλήξει στα εξής συμπεράσματα...
1. ΔΕ ξαναγοράζω "γουρούνι στο σακί". Τελεία και παύλα. Εαν κύριε αντιπρόσωπε δεν έχετε για δοκιμή το αμάξι που με ενδιαφέρει και δεν προτίθεστε να το φέρετε γειά και χαρά σας...
2. ΔΕ ξαναλαμβάνω υπ' όψη μου κριτικές από περιοδικά αυτοκινήτου. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. Οι καλές κριτικές είναι ευθέως ανάλογες των χρημάτων που καταβάλουν οι εκάστοτε αντιπροσωπείες.
3. Δε ξαναγοράζω TOYOTA. Παίρνεις λιγότερο αυτοκίνητο από αυτό που πληρώνεις. Ειδικά αυτή η ποιότητα συναρμολόγησης....όλα τα λεφτά....
Υ.Γ. Γιάννη το φίλτροοοοοοοοοο...... yell  Πως σου φαίνονται έως τώρα τα TOYO;
|
Θα μπορουσα να συμφωνησω σε ολα οσα λες αφου ειναι υποκειμενικα και ειναι δικαιωμα σου να μην σε ικανοποιει το αυτοκινητο που πηρες, αλλα ειδικα για το τριτο, πρεπει να σου πω οτι απεχεις πολυ απο το το λεει ο κοσμος. Συνηθως οποιος παρει toyota ξαναπαιρνει γιατι παρολα τα κακα που θα βρει στο αυτοκινητο, θα ειναι λιγοτερα απο του ανταγωνιζμου
Παντως εγω προς το παρον ειμαι ικανοποιημενος απο το facelift CTS σε ολα τα αλλα εκτος ταχυτητας αφου δεν το εχω ανοιξει ακομα πανω απο 4.000 στροφες (ειμαι στα 900 χιλιομετρα τωρα....αντε αλλα 1600).
Αλλα για να πω και την αμαρτια μου, μολις ειδα το καινουριο RX-8 challenge που του κοψανε 40 ιππους και τα δερματινα καθισματα και το ηχοσυστημα σε σχεση με το Cosmo και πηγε στα 28.000 ευρω yell yell . Αν μου το ειχε πει κανεις το καλοκαιρι δεν θα παραγγελνα το CTS και θα επαιρνα αυτο....
Σε καποια πραγματα θα ειναι καλυτερο το CTS, αλλα η εμφανηση του Mazda δεν παιζεται ρε γμτ....και αν γοα το Cosmo ελεγα στον εαυτο μου "Ενταξει γαματο ειναι, αλλα 40.000 ευρω δεν εχω να δωσω), τωρα ξενερωσα τελειως που ηρθε αυτο στα 28.000

Εχω ζοχαδιαστει ασχημα