Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Ζαντολάστιχα
Παλιά 18-11-04, 22:04
Το avatar του χρήστη nicknas
nicknas Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 268
nicknas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Ζαντολάστιχα

φιλε μου φοβαμαι οτι πρεπει να διαφωνησω και ακου το λογο

πρωτον οι 16αρες που φορεσα (oxygen1) ειναι 1,75 kgr ελαφυτερες απο τις 15αρες μαμισιες . Αρα σε αυτα που γραφεις θεμα βαρους δεν υφισταται

δευτερον το λαστιχο που φοραω ειναι 205/50/16 και αν υπολογισεις την διαμετρο του τροχου σε σχεση με την εργοστασιακη διαμετρο την εχω μειωση για 1,6 χιλιοστα αν θυμαμαι καλα.....δηλαδη τιποτε....

τριτον ακομα δεν εχω φορτωσει το αυτοκινητο αρα δεν μπορω να σου πω αν βρισκω σε θολους η οχι αλλα το θεωρω αδυνατο αφου κρατησα απειραχτη την διαμετρο του τροχου

τεταρτον το αυτοκινητο δεν κοπαναει και πιστεψε με δεν κοπαναει. Εχω τραβηξει τα πανδινα με το χαμηλωμενο gt punto που ειχα και πιστεψε με παραειμαι ευαισθητος στο κοπανημα.Φυσικα αν κανω το λαθος και χαμηλωσω φοβαμαι οτι θα βρεθω στα λογια σου.΄

πεμπτον οντος η μαμα αναρτηση ειναι για τα μπαζα αλλα δεν οδηγω το αυτοκινητο κοντα , ακριβως, ή πανω απο το οριο οποτε καπως σημαζευεται το αυτοκινητο. Παντως εχεις δικιο η αναρτηση ειναι αισχρη απο πλευρας κρατηματος...

αυτα χαρηκα που τα ειπαμε...συγχωρεσε με που αντικρουω αυτα που λες αλλα αυτα βλεπω στο αυτοκινητο μου..