μολις σας διαβασα απο την αρχη μεχρι το τελος. καταρχην πιστευω να μην παιρνετε τα αλογα για φυστικια. μιλαω παντα φιλικα. καλο θα ηταν να συναντηθουμε καποια στιγμη κ εκτος ιντερνετ.. μακαρι τα 20V να αποδιδουν τοσο. ισως αποδιδουν . θα θελα πιο ζωντανα πραγματα παντως. γενικα νομιζω πως τ αμαξι μου υπολειπεται.Αλλοι λενε οτι σκοτωνει. καποιος απο δω μεσα που το οδηγησε του αρεσε αρκετα λεει. λετε να με δουλευε?

ισως ειναι αρκετα γραμικο εμενα? παντως κατοχος που ειπατε οτι εχει 213αλογα σημερα μου ειπε πτι ειναι 157 και 120 τροχο. θα με τρελανετε? τελος παντων αλουνου παππα ευαγγελιο. καλο θα ηταν να βρεθουμε. εγω φοραω 185/60/14 και ειδα 237 στις 7150. δηλαδη ειναι 250 τελικη με 14αρες?

κλεβω το κοντερ μου αντι να με κλεβει. χε χε

. θα θελα να ξερατε οτι σεβομαι αρκετα τη γνωμη σας οποια και αν ειναι αυτη. παντως αν καποιος βγαλει ακρη με το σασμαν θα θελα να μου πει. θα το θελα λιγο πιο κοντο. ισως οχι τοσο οσο του g6 1,6 αλλα ενδιαμεσο περιπου. ισως απο carina? το θεμα ειναι να μην ψαχνομαι αδικα ασκοπα και τελικα να μαι ενταξει.. δεν εχω και τον απαραιτητο χρονο πλεον. θα θελα να οδηγησουν καποιοι πολυδυναμοι απο εδω μεσα και απλα να μου πουν τη γνωμη τους. ισως ειμαι λαθος αλλα βλεπω πολυ αλογο ρε παιδι μου. παντα φιλικα και με σεβασμο στη γνωμη των αλλων. καλη συνεχεια παιδια. φιλικα πανος.