Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Μυριζει Ο ΚλιματισμοςΤης Ε-12
Παλιά 22-10-04, 13:39
Το avatar του χρήστη leon74
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 287
leon74 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Μυριζει Ο ΚλιματισμοςΤης Ε-12

Δυστυχώς αυτή είναι η μαύρη αλήθεια για όλους τους κλιματισμούς. Η υγρασία που συμπυκνώνεται είναι ότι πρέπει για τους μήκυτες που δημιουργούν αυτή την οσμή. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα μικρόβια. Δηλαδή μπορεί να έχεις μικρόβια και χωρίς οσμή (μήκυτες). Στα αυτοκίνητα είναι πιο έντονο από τα σπίτια γιατί δουλέυουν σε πιο βρώμικο περιβάλλον.

Η λύση είναι συχνός καθαρισμός του εναλλάκτη. Αν έχεις πρόβλημα σημαντικό με την οσμή πες τους να τον καθαρίσουν προσεκτικά και να επιμείνεις ότι έχεις πρόβλημα. Το να πετάς μηκυτοκτόνο από τους αεραγωγούς δεν κάνει τίποτα γιατί δε φτάνει στον εναλλάκτη (απλά το αναπνέεις εσύ!). Αν το πρόβλημα συνεχίζεται και δεν το αντέχεις τότε μπορείς να κινηθείς και δικαστικά. Αυτό πάντα πιάνει αλλά πέρνει χρόνο.

Γενικά, όμως, είναι δυνατόν να απαλλαγείς με προσεκτικό καθαρισμό και όχι με τσαπατσουλιές. ΕΠΙΜΟΝΗ λοιπόν!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nicknas";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
συγνωμη βρε παιδια αλλα αν σας φαινεται λογικο σε καθε απενεργοποιηση του κλιματισμου...και σε ενεργοποιηση του εξαερισμου να βρομαει το αυτοκινητο σας...τι να πω...

ειμαι υποχρεωμενος να σεβαστω την αποψη σας...

η δικια μου η μυτη...η υγεια της συζυγου μου που ειναι εγγυος,....και ι δικια μου η υγεια....που πριν απο 4 μηνες ενα μικροβιο στο υγρο της σπονδυλικης στηλης με εστειλε νοσοκομειο για 2 μηνες..δεν το επιτρεπουν...

υγ,,,,οι γιατροι ακομα ψαχνουν με τι τροπο εγω κολησα αυτο το μικροβιο...(μαντεψτε που παει το μυαλο τους)..

ευχαριστω και παλι για τις αποψεις σας.
Απάντηση με παράθεση