Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: RALLY???SAXO???blepoun ton piso profylakthra ths corolla
Παλιά 21-10-04, 21:50
turbakias!!!

Re: RALLY???SAXO???blepoun ton piso profylakthra ths corolla

ωραια να πω τα σχολια μου σε οσα αναφερθηκαν!το αμαξι του γιωργου πηγαινε κομματια! ειχαμε παει και βολτα και πηγαιναμε πορεια σε μια συναντηση και να βλεπατε τα ξεκολληματα του! δεν παιζοταν! εγω ειχα ακομη προβληματα με την εξατμιση ειχα την μαμισια και το ιντερκουλερ βαζωντας πανω την εξατμιση του γιωργου και φτιαχνωντας σωληνες για το ιντεροκουλερ το αμαξι παει οπως θελω να πηγαινει και ευελπιστω με τις ψιλοεπεβασεις του γιωργου! ξερεις εσυ! μεταξυ μας! εγω στον γιωργο του το ειπα οτι το μοτερ δεν επρεπε να το πουλησει γιατι το σκοτωνε με τοσα λιγα λεφτα που το εδινε! και το λαδι που πετουσε τι να λεει που πετουσε? το 100% των τουρμπατων σταρλετ πεταει λιγο καπνιλα! το μοτερ ηταν διαμτνι σκεφτομουν να το παρω εγο να το εχω για καβατζα! δεν παιζονταν!! γιωργο αντε κατεβα κρητη το κατεβασα κατω και εχω μουρλανει κοσμο δεν ξερουν απο που τους ερχετε! γιωργο τα χριστουγεννα ετοιμασου για τσαρκα προς τα κατω! θα ειναι ετοιμο κουστουμαριμενο αλλο αμαξι! δεν εχω βαλει πανω τις 16αρες γιατι τα λαστιχα τα εβγαλα ακυρα με τα συρματα πηγαινα τα εκαψα μεχρι τελους! κριμα που εφυγε αυτο το κορολλα απο την παρεα! παντως το περιποιουμε το εχω σκεπασμενο και το βλεπω και 8υμαμαι τα σκασιματα του! γιωργο να τα πουμε τηλεφωνικα γιατι χα8ηκαμε! να περαντε καλα!εγο εβαλα μια σκαστρα τηε forge την ασημι!πολυ καλη!
Απάντηση με παράθεση