Re: ΦΑΚΕΛΟΣ:ΒΕΝΖΙΝΗ
καλησπερα και παλι.....
συμβουλες για τους επιδοξους αγοραστες φιλτρων (παντα με βαση την προσωπικη μου επαφη και εμπειρια με το θεμα.....αρκετή δόξα το θεό)..
αν ειναι να αγορασετε μονο φιλτρο επουδενη μην αγοραστε το ΚΝ που κοστιζει και 85 € . θα τα κλαιτε και τα 85 ευρουλακια 26 δευτερολεπτα μετα την απομακρυνση σας απο το ταμειο...
Αγοραστε ενα JR κου δεν κοστιζει πανω απο 40€ , δεν φθειρεται ευκολα (το φοραγα τουλαχιστον 3 χρονια σε ενα pundo) , και ικανοποιεί την αισθηση που σε βασανιζει για καλυτερη αναπνοη του κινητηρα..
αν ειναι το συστημα εισαγωγης να συνοδευθει και με καλουδια στην εξαγωγη...(ελεύθερο τελικό ,΄μεγαλύτερη διάμετρο σωλήνα εξαγωγής κλπ) τοτε δεν το συζυτω ......βαλε κοσμε ΜΟΝΟ ΚΝ και τίποτε άλλο,,
ΥΓ...Πουλάω το δικο μου το ΚΝ ολοκαίνουργιο (ζήτημα να εχω κανει 750 km με το φιλτρο)
ΥΓ.2 Ο λόγος που το πουλάω ειναι ότι με ενοχλούν αυτα τα 0,85€ που έχω extra κατανάλωση...
ΥΓ.3 ειλικρινια πάνω απο όλα.....
Για τις βενζίνες συμφωνώ ότι η ELIN βγήκε η καθαρότερη με μια βασική παρατήρηση...
Οταν απο το περιοδικό ρώτησαν από ποιο πρατήριο θέλετε να παρουμε δέιγμα Η ΕΛΙΝ ΚΑΘΟΡΙΣΕ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΕΝΩ
Η SHELL ΕΙΠΕ..............[/b]ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ.......(αυτό σημαίνει εσωτέρικος ποιοτικός έλεγχος)
ελπίζω να βοήθησα
|