Θέμα: All About Ice
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: All about ICE....
Παλιά 03-09-04, 10:44
Το avatar του χρήστη CorollaG6
CorollaG6 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
CorollaG6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: All about ICE....

- DjBac - να σε ρωτήσω σε τι στάδιο βρίσκεσαι γιατί έκατσα και διάβασα όσα έχουν ειπωθεί και πραγματικά δεν έβγαλα άκρη. Τι έχεις αγοράσεις και τι σκέφτεσαι στο μέλλων να αγοράσεις και τι έχει κάνει και τι σκέφτεσαι να κάνεις. Δεν ξέρω αν τα έχεις πι εγώ σε ρωτάω γιατί διάβασα από 12 μέχρι 14 σελίδα και δεν κατάλαβα και πολλά

- wastegate - Και για μένα είναι υπερβολικό. Το θέμα είναι με τι καλύπτει ο κάθε ένας την τρελατου. Εσύ είχες 2 sub και ήσουν οκ ο άλως μπορεί να θέλει home cinema. Απλός αν θέλετε και τι δική μου γνώμη : βασικά εγώ ξεκινάω από το ότι αρχίζεις να σκαλίζεις πόλη το car όπου αυτό θα σου φέρει ένα κάρο τριξίματα. Πολλά εργατικά δουλεία και αρκετά λεφτά. Το σιγεκριμενο Που θέλει να κανί ο DjBac δεν το έχω ψάξει αλλά πιστεύω ότι τόσο πόλη δουλεία και τόσα χρήματα για αυτό το αντικείμενο είναι πολλά γιατί αν τα Βάλης κάτω και δις σε τι θα σε βοηθήσει θα δις τι δεν αξίζει και ότι το κανίς για να ξεκαβ..... πιο πολλή και όχι γιατί σε εξυπηρετεί. Όπως έκανα και εγώ με το δικό μου ηχώ σύστημα υπερβολή χωρίς λόγο αλά για να ξεκαβ....

- DjBac - Αν σου είναι εύκολο και δεν το εχει ξανα πει πες μου τι δυνατότητες θα έχει με αυτό που θα κάνεις για να ξέρω, γιατί όπως είπα δεν το έχω ψάξει

Ευχαριστώ

Είναι πολλά τα λεφταααααα !!!!!!
Απάντηση με παράθεση