Θέμα: All About Ice
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: All about ICE....
Παλιά 28-08-04, 12:08
Το avatar του χρήστη UNIQUE
UNIQUE Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ111
Περιοχή: ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 318
UNIQUE είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: All about ICE....

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από UNIQUE";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι σχέση όμως έχει η θήκα από ανθρακόνημα με τη φωτεινότητα της οθόνης?? question question

Όταν είναι κλειστή η οθόνη περιμετρικά και είναι λίγο μέσα τοποθετημένη 2-3cm δεν έχει πρόβλημα με το φώς της ημέρας ωστε να μην μπορείς να καταλάβεις την εικόνα.Ακόμα δεν το είδα στην πραγματικότητα, μου το είπε κατάστημα με οθόνες σαν λύση σε αυτό το πρόβλημα.Ελπίζω να δουλέυει γιατι αλλιώς....

Γιατί δεν τον φέρνεις απ'έξω.Τον βρήκα 3.800 $ περίπου σε πολλά site.
Τελικά τι θα κάνεις με την αντικατάσταση των καθρεπτών?? Το σκέφτηκα και λέω να μην το κάνω για πολλούς λόγους!!

ΤΙ εξαρτήματα θα χρησιμοποιήσεις?? Οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι κτλ... Μάρκες και μοντέλα??

Βρήκα μια καλή λύση για ποντίκι, αλλά περιμένω ένα mail για να το σιγουρέψω!!

ΑΛΟΧΑ....
Δεν απάντησα νωρίτερα γιατι όπως κατάλαβες έλειπα διακοπές.
Μάλλον τους καθρέπτες δεν θα τους βάλω μετά απο καθαρό καλοκαιρινό μυαλό για το οτι μάλλον δεν θα είναι λειτουργικοί...
Τώρα κάτι άλλο που ήθελα να σε ρωτήσω μιας και είδα οτι το προχώρησες το θέμα.
Απο κραδασμούς δεν θα υπάρχει πρόβλημα σε αρκετά σημεία του υπολογιστή πχ. σκληρός?????Τί λύσεις υπάρχουν??? question
Για το τι θα κάνω δεν έχω καταλήξει αλλα σκέφτομαι να έχει 2 οθόνες, μία στην κεντρική κονσόλα εκεί που είναι το cd και θα δείχνει κάποιο απο τα software για carpc και μία να βάλω στην θέση των οργάνων που θα δείχνει μόνιμα το διαγνωστικό απο την OBD II θύρα.Θα δείχνει στα 2 μεγάλα όργανα στροφόμετρο και ταχύτητα και στα μικρά απο κάτω ότι άλλο επιλέξω.Αριστερά απο την οθόνη θα έχω σε όργανάκι τον δείκτη καυσίμου και δεξιά μάλλον την θερμοκρασία νερού.Και φυσικά όλα τα λαμπάκια για αερόσακο, check engine κτλ.Για τα όργανα το σκέφτομαι γιατι έτσι και αλλιώς θα τα άλλαζα γιατί δεν έχουν στροφόμετρο.
Για πές μου πώς σου φαίνεται σαν ιδέα θα είναι ωραίο 8) ή θα γελάνε όταν το βλέπουνε
Και κάτι άλλο πληκτολόγιο λέω να μην χρεισημοποιήσω γιατι τα XP έχουν on-screen keyboard.
Θα το χρειαστώ λές? question