Θέμα: to corollaki mu
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-07-04, 20:11
Το avatar του χρήστη Χρηστος
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: carina e 20v st
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 396
Χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
[quote="turbakias!!!";p="3456"]Δεν 8α μπορει να περιγραφει ο ενθουσιασμος μου μολις τελειωσει μακαρι βεβαια να πηγαινει οπως και του φιλου γιωργου(corollatoy)! ακομη τωρα μου μενει να αλαχτει ο σωληνας απο 34mm σε 51mm να αλαξω τελικο και να βγαλω μπροστα το interocooler!Η μετατροπη κοστισε συνολο 1200ευρω περιπου χορις να συμπεριλαβω τιν τοπο8ετηση του intercooler μπροστα και την αλαγη ολοκληρης της εξατμισης! αλλα μιλαμε οτι με την μετατροπη αυτη εχο 60 αλογα πανω και μια καλη πλατφορμα για περαιτερω βελτιωση τα αξιζε και με το παραπανω! στην αρχη μου φανηκανε πολλα αλλα με το που το εκανα βολτα εστω και μισοτελιωμενο ενθουσιαστηκα και εν τελει το τελικο συμπερασμα ειναι οτι αξιζε και την προτεινω ανεπιφυλακτα σε οσους θελουν να την κανουν!

Συγχαρητηρια για την μετατροπη φιλε turbakia,θα σου πω μονο για το θεμα εξατμισης οτι οταν αλλαξεις την σωληνα να προσεξεις την πιεση υπερπληρωσης μπορει κατα πασα πιθανοτητα να σου ανεβει απο 0,7 σε 1 και κατι ψιλα το ξερω αυτο απο ενα γνωστο που αλλαξε σσωληνα σε opel astrα,προσοχη στο μπαρομετρο!Καλες βολτες