Θέμα: Παραφλου
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Παραφλου
Παλιά 17-07-04, 01:34
Το avatar του χρήστη ΘΑΝΑΣΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ Offline:
Μέλος

Μοντέλο: ΖΖΕ11
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 274
ΘΑΝΑΣΗΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Παραφλου

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
αν το παραφλου χανεται ξεκινα με ελεγχο του ολου συτηματος ψυξης. δες για αρχη τα κολαρα, μετα το ψυγειο και τελος την αντλια νερου. το παραφλου εχει την ιδιοτητα να αφηνει ιχνη σαν αλατα οπου πεφτει οποτε ειναι ευκολο να εντοπισεις την διαροη. αν ολα αυτα ειναι ενταξει τοτε κοιτας για φλατζα βγαζοντας τα μπουζι ενα ενα. Το μπουζι που δεν θα εχει ιχνος καπνιλας πανω και θα ειναι εντελως λευκο σαν καινουριο περιπου θα ειναι και ο κιλινδρος που εχει το προβλημα απο την φλατζα.
ΦΙΛΕ G6, ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ (ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ)ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΌΛΑ ΑΥΤΑ. ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ, ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΦΛΟΥ. ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΤΑΞΙΔΙ. ΓΥΡΙΣΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΟΣΟ. ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΙΖΑ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΕΚΑΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1300 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ "ΖΕΣΤΕΣ" ΠΟΛΛΕΣ. ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑ (ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ) ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 2ΧΙΛΙΟΣΤΑ (ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΜΕΤΡΑΩ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ) ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΧΩ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝ ΑΝΑΨΕΙ Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΟΤΕ... (Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΥΧΝΕΙΑ). ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΕΣΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΙΞΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΛΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΩ ΕΓΩ. ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΖΙ..... ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΜΠΟΥΖΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΛΑΤΖΑΣ!
ΕΙΔΟΜΕΝ ΣΤΟ ΑΜΕΣΩ ΜΕΛΛΟΝ. ΗΡΕΜΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ [acronym:212814571d="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:212814571d]........
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ