Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Συνεπειες χτυπηματος με πεζοδρομιο!
Παλιά 29-06-04, 20:06
van76grthess Offline:
Υπερβολικά Νέος

Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
van76grthess είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Συνεπειες χτυπηματος με πεζοδρομιο!

Γειά σας και απο εμένα παιδιά. Είχα και εγώ πρίν 1,5 χρόνο περίπου παρόμοια "επαφή" με πεζοδρόμιο με αρκετά χιλιόμετρα με μοναδική εμφανή ζημιά ένα στράβωμα ζάντας (αλουμινίου) και ένα αλλαγμένο λάστιχο διότι πέταξε μάγουλο. Το θέμα είναι όμως ότι απο τότε το αυτοκίνητο έχει αποκτήσει ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρεί πολύ. Εμφανίζει τζόγο το τιμόνι στην ευθεία και στο φρενάρισμα απο 110-120 km/h το τιμόνι έχει έντονους κραδασμούς. Πήγα και εγώ λοιπόν στο συνεργείο, όπου αποφάνθηκαν οι μηχανικοί ότι είχε σπάσει και το εμπρός αριστερό αμορτισέρ, τα αλλάζω όλα, αλλάζω και ένα σέτ δίσκους - τακάκια, φτιάχνω και την ζάντα μου, αλλάζω και μια τετράδα λάστιχα και μετά απο 3-4 μήνες πάλι τα ίδια. Πηγαίνω ξανά, μου λένε αυτή τη φορά πως είχαν στραβώσει οι δισκόπλακες, αλλαγή ξανά. Αφού άλλαξα 2-3 φορές δισκόπλακες με δοκιμές σε διάφορες μάρκες, όπως EBC, Brembo κ.τ.λ. το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται. Έχουν σπάσει τα νεύρα μου πλέον και θα ήθελα να μου πείτε καμιά ιδέα για το τί μπορεί να φταίει? Επίσης, μετά την αλλαγή δίσκου-πλατώ στις 110.000 Km μου έχει εμφανίσει και ένα άλλο πρόβλημα το σύστημα μετάδοσης. Όταν βάζω όπισθεν και αποσυμπλέκω, λίγο πρίν την πλήρη αποσύμπλεξη ακούγεται ένας ήχος σαν κάτι να απελευθερώνεται βίαια εντός του συστήματος. Φοβάμαι μήν μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα μόνιμο αυτή η κατάσταση. Καμιά ιδέα για το τί μπορεί να συμβαίνει? Έναν μηχανικό που ρώτησα μου είπε πως έχει τζόγο το ρουλεμάν του συμπλέκτη και ο μόνος τρόπος για να φτιαχτεί είναι να ξαναλλαχθεί. Σας έχει τύχει καμιά παρόμοια κατάσταση?
Συγνώμη για το μεγάλο post αλλά ενώ είμαι υπερευχαριστημένος απο το αυτοκίνητο (έχω διανύσει 156.000 km) έχει αυτά τα 2 προβλήματα τα οποία ώρες-ώρες μου βάζουν ιδέες να το πουλήσω γιατί δεν αντέχω άλλο. Το αυτόκίνητο είναι ένα ΕΕ111 1,3 Sedan.
Απάντηση με παράθεση