Re: Μια φωτο απο το μοτερακι μου
καλημερα παιδια και ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
Φιλε meleth δεν ειμαι μηχανικος αλλα εχω πολλες γνωσεις επι του θέματος έχω φερει 4 βιβλια περι levin απο japan ξερω πολλες λεπτομερειες και μυστικα και εχω τρεξει οσο δεν φανταζεσαι για να φτασω σε αυτο το σημειο.
Φιλε unique και φίλε mechanicaf το τροπετακι που πηρα είχε πανω το μοτερακι που ειναι ασημοκαπακο, ειχε αλλαγμενους εκκεντροφορους δεν ξερω ομως τι, εγκεφαλο της c-one, και πραγματι αν και ασημοκαπακο ειχε map sensor. Μαλλον ο προακατοχος σχιστομάτης ηταν ποντικός και κατι ειχε κανει με το νεο εγκεφαλο.
Εγω στην συνεχεια προσθεσα χταποδι futsitsubo και εξατιμση χειροποιητη.
Το αυτοκινητο δουλευει ρολόι και πυροβολει. Παρολο που εχω κοντο σαζμαν και οχι του levin τα 235+ κοντερισια χιλιομετρα ειναι πολυ ευκολη υποθεση.
Φιλε mechanicaf προιοντα TRD μπορεις να βρεις ειτε μεσω παραγγελιας από ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς αν εχεις κωδικους (οι μπαρες απο οσο ξερω ηρθανε γιατι τις φορουσαν τα αγωνιστικα ΑΕ111 που ετρεχαν στο ελληνικο πρωταθλημα), ειτε μεσα απο site του εξωτερικου με mail order. Εγω καποια πραγματα τα εφερα απο japan που ετυχε να παω για επαγγελματικο ταξιδι, καποια αλλα απο mail order και καποια απο Αγγλία.
Παντως παιδια η φαση ειναι τρελλα ποτε δεν χορταινεις και ποτε δεν σταματας. Εχω στο μυαλο μου μερικα πραγαμτα ακόμη και συνεχώς προκυπτουν και νεα. Παντως ειναι πορωση να κερνας τσαγακι αττμοσφαιρικο και ολοι να ψαχνουν να δουν που ειναι το intercooler. Αφηστε το ουρλιαχτο του μοτερ κολαση σκετη.........
|