Re: Σε Τι Κατάσταση Παραλαμβάνουμε Τα Αυτοκίνητα Μας!!!
Καλημέρα,καλημέρα,καλημέρα!!!
Λοιπόν, έχω πάρα πολύ καλά νέα!!! Την Πέμπτη το μεσημέρι πέρασα από την ΤΟΥΟΤΑ, τους είπα ακριβώς τι συνέβη, έδειξαν μεγάλη έκπληξη, μου ζήτησαν να κλείσουμε ραντεβού για να το δει ο φανοποιός τους, και κανονίσαμε για την επόμενη μέρα. Την Παρασκευή το πρωί, πήγα σε 5 φανοποιούς, τα καλύτερα ονόματα στην Πάτρα, και ο ένας μετά τον άλλον, μου έλεγαν πως το αυτοκίνητο είναι απείραχτο, με το εργοστασιακό του χρώμα!Μου είπαν ότι γίνονται αυτά, αλλά όχι σε εταιρείες σαν την ΤΟΥΟΤΑ, γιατί σε κάθε αντιπροσωπεία πηγαίνει εγκύκλιος από τα κεντρικά και δίνουν τα αυτοκίνητα που έχουν χτυπηθεί 3.000 φθηνότερα. Τέλος πέρασα και από την ΤΟΥΟΤΑ και μίλησα με όλους τους υπεύθυνους εκεί,μου είπαν και αυτοί για την εγκύκλιο που στέλνουν από τα κεντρικά και γενικότερα ότι μου είχαν πει και οι άλλοι.Τώρα ο λόγος που είπε εκείνος όλα αυτά τα κουφά, τι να πω;Μάλλον έχει κάποια προηγούμενα με την εταιρεία ή ήθελε να το παίξει κάποιος!Κρίμα και υποτίθεται ότι είναι από τους καλούς στο χώρο.Τι να πω; Ευτυχώς που την επόμενη μέρα πολύ πιο ήρεμη και ψύχραιμη, πήρα και άλλες γνώμες, διαφορετικά θα έμπλεκα σε μια ιστορία δύσκολη, και το κυριότερο δεν θα ήξερα την αλήθεια για το αυτοκινητάκι μου, το οποίο είχα σκεφτεί μέχρι και να πουλήσω!Αυτά από εμένα...Το επόμενο μήνυμά μου θα συνοδεύεται από φωτογραφία, που περιμένω να σας δείξω όταν μπει η αεροτομή!
Φιλιά σε όλους!!!!