Re: Κινητηρας 1.3T ή 1.6 20V?
φωτογραφιες εχω ανεβασει στο δειτε τα μελη μας! το ιντερκουλερ για να βγει μπροστα ναι οντως εκτος απο παλστικους σωληνες χρειαζεται και ενα μεταλικο χειροποιτο ωστε να κανει κατι σαν ταφ δηλαδη να μπει πανω η σκαστρα και να συνεχισει μετα την πορεια του να βγει μπροστα και να παει πανω στο ιντεροκουλερ. δεν χρειαζεται καποιο κοψιμο στην μετωπη πλαστικες γωνιες αν εχεις δεν υπαρχει προβλημα! και το κοστς αν τα φτιαξεις μονος σου που δεν ειναι κατι δυσκολο δεν υπαρχει περιπτωση να ξεπερασεις τα 60ευρω και αυτα πολλα ειναι! το μαξι δουλευει και με το ιντερκουλερ πανω δεν εχει προβλημα απλα δεν παει οσο θα επρεπε να παει και φυσικα ανεβαζει θερμοκρασιες για αυτο καλο ειναι να βγει μπροστα η να γινει αεραγωγος! Η εξατμιση δηλαδη η κατασκευη του downpipe ειανι αυτη που ειναι το δυσκολο ειναι σχετικα ευκολη υποθεση εμενα μου πηγε 15 ευρω να κοψω τον καταλυτη που ειχε το μοτερ του σταρλετ(τον εχει αμεσως μετα την τουρμπινα) και να κολησω εκει μια σωληνα αλουμινωτη 53μμ! αυτο πηγε 15 η κωληση και 5 ευρω ο σοληνας μετα χρειαζεται ενα κουμπαδορο για να δωσεις καμπυλη στον σωληνα που θα συνεχισει αυτο προυποθετει αντικαταστασει του καρτερ του σταρλτ με αυτο του κορολλα για να γινει σωστη δουλεια παντα! απο αποδοση το μοτερ δινει 136 αλογα! και αφθονη ροπη και καταλαβενεται αμεσως! ειναι πολυ καλο δυνατο και αξιοπιστο μοτερακι! Η μαμα η σκαστρα αν την βγαλεις κανει πολυ δυνατο και ωραιο ηχο και αναλογα με το πως 8α την γυρισεις και που θα την βαλεις κανει και αλλο ηχο! αν ηταν καποιος απο εδω στην συναντηση στο Λαιμο 8α το ειδε και 8α ακουσε την σκαστρα! Καποιος με ρωτησε αν ειανι ατμοσφαιρικη σκαστρα γιατι του φανηκε δυνατη και με παραξενο θορυβο! Δειτε τις φωτος αν 8ελετε πειτε μου να ανεβασω αναλυτικα φωτο με ιντερκουλε εξατμιση και οτι αλλο 8ελετε! [;]
|