Re: Κινητηρας 1.3T ή 1.6 20V?
παιδια εγω μολις τωρα τελειωσα με την μετατροπη και εχω να καταθεσω τα εξης:
η μετατροπη ηταν σε corolla να μπει starlet gt μοτερ. Το μοτερ στοιχησε 900εθρο κομπλε και σε καλη κατασταση! ο ηλεκτρολογος 300εθρω και μιλαμε για δουλεια οτι καλυτερο! Ο μηχανικος δεν ξερω γιατι ειναι θειος μου!Απο μετατροπες 8ελει μονο το καρτερ αλλαγη και να βαλεις μανω στο σταρλετ του κορολα! και να φταιχτει downpipe!Αλλη μετατροπη δεν 8ελει. Το αμαξι αλαξε εντελως συμπεριφορα και σιγουρα αποδοση κατα πολυ! αφου παω με πεμπτη και σκαω προσπεραση! και κατι αλο 8ελει ν α βγει μπροστα το ιντερκουλερ γιατι βρισκει στο καπο!και αλλαη η εξατμιση σε 54μμ!αυτα και εχεις αλλο αμαξι! Το ιντερκουλερ στοιχιζει πολυ φτηνα μιας και μπορεις να αγορασεις αντι για σωληνες αλουμινενιους ειδικα πλαστικα κολαρα ενισχυμενα για να αντεχουν σε πιεσεις και θερμοκρασιες με κοστος 40ευρω!τελος η μετατροπη αξιζει μεχρι και την τελευτραια δραχμη! Οσο για καταναλωση πηγα απο χαλκιδα-α8ηνα - χαλκιδα- συν κατι χιλιομετρα μεσα στην α8ηνα περιπου δηλαδη 300κμ και εκαψα 17 ευρω περιπου! πολυ οικονομικο για τα αλογα που εχεις!
|