Γεια σε όλους σας!Είμαι πολύ χαρούμενη που συζητάω αυτά τα θέματα με άλλους corollaκηδες!Λοιπόν, για ζάντες συζητούσα για τις OZ Super Leggera, λόγω βάρους & αντοχής, αλλά πολύ φορεμένο σχέδιο!Έτσι αφού έψαξα,έψαξα,έψαξα, (δε μπορείτε να φανταστείτε τι τράβηξα!) κατέληξα στις momo GTR.Δεν ξέρω αν τις έχετε δει σε corollaki!Αμορτισέρ ναι, τα sprint έβαλα.Παιδιά είναι άψογα!Δεν κοπανάει πολύ (έχω δει και χειρότερα δηλαδή).Η αλήθεια όμως είναι ότι το προσέχω πάρα πολύ!Η οδήγηση έχει γίνει λίγο πιο κουραστική και το τιμόνι του πλέον απόλυτο.Τώρα όσο για τους 5 πόντους,όχι δε βρίσκει πουθενά,και ίσως προτιμούσα να κατέβαινε 3-4 ακόμα!Έχει πραγματικά τεράστιους θόλους!Λοιπόν ας έρθουμε στα τριξίματα!Εξακολουθώ να έχω τα ίδια.Δηλαδή πάνω από το cd, στο ντουλαπάκι του συνοδηγού, στο κάθισμα του συνοδηγού, και κάπου από πίσω αλλά δεν έχω εντοπίσει ακόμα!Θα πάω στα παιδιά που έβαλα φημέ & ανάρτηση να τα δούμε,γιατί στην toyota μου είπαν να κλείσω ραντεβού με τον ηλεκτρολόγο (κι όταν μιλάμε για το συγκεκριμένο άτομο, προτιμώ να τρίζει ολόκληρο παρά να ακουμπήσει αυτός το χέρι του πάνω στο corollini μου)!Φιλιά σε όλους!