Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Ενοχλητικοί θόρυβοι Rolla Sedan 2003
Παλιά 28-03-04, 11:21
Rollas Offline:
Υπερβολικά Νέος

Περιοχή: Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Rollas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ενοχλητικοί θόρυβοι Rolla Sedan 2003

Παιδια ειμαι και γω ενοχλημενος με τους θορυβους του Σενταν μου,αφησα 106 XSi οπως ο φιλος xazaxaris και πηγα Τοyota για ποιοτητα και αντοχη και αξια μεταπωλησης.
Απο το πρωτο δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα μετα απο ολα αυτα,ισως Audi,VW πανε καλυτερα(θελω τις αποψεις σας) για τα υπολοιπα θα δουμε.
Η αληθεια ειναι οτι οσο περνανε τα χρονια ολα τα μοντερνα πραγματα ψευτοποιουνται,τα φτιαχνουν ετσι ωστε να μας βαλουν στο λουκι να αγοραζουμε συνεχεια και να πεταμε γρηγορα.Ελπιζω παντως να μην εδωσα τοσα λεφτα για να εχω στο τελος μια Λατερνα!!! Τελος παντον.
Μεγαλο ρολο παιζει επισης η χωρα κατασκευης.Αυτο διακρινεται απο χαραγμενα γραμματα και αριθμους στο σασι (καροτσα) εμπρος τραβερσα κατω απο τους υαλοκαθαριστηρες. J...(Japan),SB...(Southern Britan),T...(Tουρκια...μακρια και αλαργα!!)κτλ.
Η δικια μου Rolla παρουσιασε,
1)Θορυβο ΓΚΟΥΠ απο μπροστα, μεταφερομενο πισω εως την εξατμηση ,στην μερια του συνοδηγου οταν επεφτα σε λακουβες.
2)Τριγμός από κάπου στο κιβώτιο οπως ο φιλος liquidCTS,ο οποιος νομιζεις οτι ερχεται απο το CD .
Πηγα στον Γιαννιτσα (Κορυφαιο Συνεργειο Toyota,βλεπε Βραβεια απο Toyota Hellas,ISO 9001 κτλ....αυτο δεν σημενει οτι ολοι οι τεχνικοι εχουν ISO,γδερνουν και κανενα ταμλο που και που,λερωνουν και κανενα καθισμα...τελος παντον!!) αλαζουν ΒΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ για το
Θορυβο (1) και ματσακονουν τα 2 προστατευτικα ντιζων σασμαν με δεματικο καλωδιων για τον τριγμο(2).
Αποτελεσμα τριγμος(2), εξαφανιστηκε ,Θορυβος (1) υπαρχει ακομα.
Αν καποιος εχει Σενταν με παρομοια προβληματα περιμενω κουβεντουλα!!!
Παντος το προβλημα των Θορυβων γενικοτερα στα αυτοκινητα ειναι ιστορια απο τα παλια,και παντα χρειαζονται 2 για να τους εντοπισουν.
Τελος θα ηθελα να κανω μια προταση σε ολους και στον admin να στελνουμαι ολοι e-mail στον Haynes kveal@haynes ζητοντας Repair Manual για τις Rolles μας μπας και συγκηνηθουν και τυποσουν κανενα ,γιατι κακα τα ψεματα αν δεν βαλουμαι το χερακι μας δεν γινεται δουλεια!!!