Θέμα: 192?
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-03-04, 13:03
Astakos Offline:

Περιοχή: Βούλα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Astakos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδιά έχει απόλυτο δίκιο ο liquid!

Το Tsport δεν έχει σε καμία περίπτωση 0-100 8.4''. Είναι πραγματικά marketing trick της Toyota. Πολλά sites αλλά και άρθρα που έχουν γραφτεί αποδεικνύουν του λόγου του αληθές.

Συγκεκριμένα, όταν παράγγειλα το TS έκανα στον πωλητή αλλά και στον chief μηχανικό την εξής ερώτηση:

"Πως γίνεται να διαφημίζετε ότι ένα αυτοκίνητο της τάξεως των 200 αλόγων έχει 0-100 περίπου ίδια με αυτά ενός rallye(!!) και είναι και κοντά στο 1'' πιο αργό από το cellica που φοράει το ίδιο μοτέρ, έχει περίπου τα ίδια κιλά (είναι 50 κιλά ελαφρύτερο το cellica) και σχεδόν τον ίδιο συντελεστή αεροδυναμικής;"

Απλά με κοίταξαν και γέλασαν και δεν απάντησαν ποτέ! Ε, ο νοών νοήτω!!

Όσον αφορά τώρα το θέμα Type-R, πραγματικά σας λέω ότι τα έχω πάει με 3-4 και δεν μου έχουν φύγει. Με ένα μόνο ξεκινήσαμε από στάση και με πέρασε περίπου ένα αυτοκίνητο. Μέ όλα τα άλλα μαζί!
Απόδειξη και χτες που είχα πάει χαλκίδα και στην επιστροφή πέτυχα ένα type-r στην εθνική και μέχρι τα 240 ήμασταν αυστηρά δίπλα δίπλα. Στα διόδια το παληκάρι σταμάτησε και μιλήσαμε και μου είπε ότι ρε φίλε τέρμα όλα τα πάταγα και δεν γινόταν να σου ξεκολήσω με τίποτα!

Η μεγάλη διαφορά που έχει το TS με το Type-R είναι το θέμα στήσιμο και το θέμα σασμάν! Εκεί που πραγματικά το type-r στρίβει το corolla απλά κολυμπάει! Βέβαια φτιάχνεται αυτό, αλλά θες και περίπου 3500-4000 € για να το πετύχεις και πιθανόν να χαιρετήσεις την εγγύηση!

Αυτή είναι γενικά η προσωπική μου πείρα πάνω σε type-r vs CTS. Δεν εννοώ να την ασπαστείτε...απλά σας την εκθέτω!

Και πιστέψτε με....σας μιλάει ένας άνθρωπος που από την αρχή που πήρα το TSpost έβριζα θεούς και δαίμονες για την επιλογή μου και που δεν πήρα type-R! (liquid can verify this!!!!! )
Απάντηση με παράθεση