Ας κανω και εγω μερικες παρατηρησεις!
α)Πολλοι απο εσας(αν οχι ολοι) που εχετε την Ε12 ειχατε και πριν ενα toyota.Οποτε ειναι αναποφευκτες καποιες συγκρισεις. Για μενα που ερχομαι απο γαλλικα(106,Κλιο,307) και γερμανικα(Αστρα,Φοκους) μου φαινονται τρομερα και η ποιοτητα κατασκευης-συναρμογης αλλα και η εξυπηρετηση.Πιο συγκεκριμενα, το πως κλεινουν οι πορτες, η ησυχια του εσωτερικου και η καταπληκτικη(για την ωρα τουλαχιστον) λειτουργια της αναρτησης που δεν αφηνει να περασει τιποτα στο εσωτερικο, ειναι στοιχεια που την κανουν να ξεχωριζει απο τον ανταγωνισμο.Αυτο το λεω γιατι οπως και να το κανουμε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτοκινητο ΑΥΤΗΣ της ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ που να ΜΗΝ ΤΡΙΖΕΙ!!ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ.ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ!Απλα οταν καποιος αγοραζει Toyota εχει πιο ευαισθητο αυτι εξαιτιας της φημης που εχει για απροβληματιστα αυτοκινητα!Αλλο ομως απροβληματιστο και αλλο μη τριζατο!!Εχετε μπει σε BMW Compact?Σας πληροφορω οτι οι Κορολιτσες μας ειναι κλασεις ανωτερες ποιοτικα.Το μονο που μας ξεπερνα ειναι το Α3.Στην οικογενεια εχει το Φοκους ο αδερφος μου και το 307 ο πατερας ενω εχω και κλιο μοντελο 2000.Ολα τριζουν, αλλα οχι τιποτα φοβερο που να μην αντεχετε.Τα συνηθισμενα τριξιματα που προερχονται απο τους καταπληκτικους δρομους μας!!Επισης, εμενα η Κορολα στα 1000 χιλιομετρα μου εκανε εναν φοβερο τριξιμο απο πισω κατι σαν σκουξιμο!πηγα στην αντιπροσωπεια στην Αρτα αμεσως το ανελαβε ο διευθυντης του συνεργειου και μαζι με καποιον απο το φαναρτζιδικο, ανακαλυψαμε οτι ηταν η τσιμουχα απο την πεμπτη πορτα!!!Αμεσως παραγγελια και αυτο ηταν.Το ψιλοεφτιαξαν μεχρι να ερθει η καινουργια και επιπλεον επειδη πηγαν το αυτοκινητο σε χωματοδρομο και λερωθηκε, μου το επλυναν!!!!!Που να τα βρουμε, ειδικα εμεις στην επαρχια, τετοια πραγματα βρε παιδια??
Κλασεις μπροστα απο ολες τισ αλλες αντιπροσωπειες η toyota στην επαρχια.Και μην νομιζετε οτι το συνεργειο δεν εχει δουλεια.Αν δειτε τι αγροτικο πουλαει εδω στην αρτα,μην ξεχναμε τον καμπο!
β)Μην ξεχνατε οτι τα starlet και οι corolles των προηγούμενων δεκαετιων ηταν τελειως γυμνα!Πολυ πιο ευκολα εφτιαχνες ενα απροβληματιστο αυτοκινητο αφου ειχες να ασχοληθεις με λιγοτερα!Θυμιζω οτι το τελευταιο μοντελο δεν εχει καμια σχεση με τα προηγουμενα σε αισθητικη αλλα και σε τεχνολογια για αυτο και στραφικα σε αυτο.Ολοι οι κατασκευαστες (μεχρι 20000-25000 ευρω), βγαζοντας καινουργιο μοντελο τα τελευταια 5 χρονια ειχαν αρκετα εως πολλα προβληματα προσπαθωντας να περασουν νεες τεχνολογιες.Να σας πω για το 307 που πατας το γκαζι και παιρνει μπρος μετα απο καμια ωρα(Multiplexing!!)Το ηλεκτρικο τιμονι π.χ. της κορολα σας πληροφορω ειναι πολυ μπροστα απο κατι αλλα αναλογα.
Θα μπορουσα να αναφερθω και σε αλλα.Απλα πιστευω οτι πρεπει να ηρεμησουμε και να μην ειμαστε υπερβολικοι.Να κοιταζουμε και παραδιπλα μας τι γινεται!!!Αυτα τα λιγα!!
|