Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-02-04, 23:43
Το avatar του χρήστη JX-E12
JX-E12 Offline:
Μέλος

Περιοχή: Μαρούσι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 283
JX-E12 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ας πω κι εγω τη γνώμη μου... Θεωρω πως η ΤΟΥΟΤΑ στη εξυπηρετηση της ΔΕΝ ειναι καλή ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!!!!!!!!!! Τι εννοώ?? Το εξής.. Όταν πάω το αυτοκινητο μου για διαφορες επισκευες (τριγμους, ταμπλω, κτλ κτλ) στην αντιπροσωπεια απο οπου το πηρα μου λενε να κλεισω ραντεβου!! Κλεινω κι εγω ραντεβου, και μετα απο κανενα μηνα (γιατι τοσο περιπου ειναι συνηθως) παω το αμαξι μου!!!!!! Και τι αντικρυζω????????? Το αμαξι μου θα το πάρει κάποιος 19αρης-20αρης, που οπως τον βλεπω σκεφτομαι οτι το πρωτο που θα κανει ειναι να παει να το ταραξει στα χειροφρενα!!!!!!!, και το βαζει αναμεσα σε 100 περιπου αυτοκινητα!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Οοοοοοοοοοταν με το καλο το αμαξι θα παει στο συνεργειο, θα ασχοληθει μαζι του αλλος ενας 20αρης, (μάλλον εκπαιδευόμενος :shock: :shock: :shock: :shock: ), γρηγορα-γρηγορα θα το "μπαλωσει", επειδη περιμενουν τα υπολοιπα αυτοκινητα, και οταν κι εγω ο κακομοιρης θελω να μιλησω με αυτον που το εφτιαξε, με καποιον μηχανικο βρε παιδι μου, να μαθω τι ειχε, να αποκτησω μια πιο προσωπικη σχεση, να του πω καποια πραγματα που θα ηθελα να κοιταξουμε..........ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΝΕΝΑ!!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!

Και ετσι φευγω κι εγω, σιγα σιγα με το αμαξακι μου, ελπιζωντας το παλικαρι που το εφτιαξε, να "έτυχε" να κανει καλη δουλεια!!!!!!

Και μετα απο λιγες μερες οι ελπιδες αυτες γκρεμιζονται!!!!!!!

Ειμαι λοιπον τωρα στην αναζητηση μιας πιο καλης ανιτπροσωπειας, με ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΜΑΞΙΑ, ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτα..Ζηταω πολλά??? Προσοχη στο αμαξι μου ζητάω......!!!!!!!!!!!!!!!