PDA

Επιστροφή στο Forum : Το Corolla Club Εξελίσσεται


Ayrton
15-12-05, 17:46
Αγαπητοί φίλοι

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ορισμένες αλλαγές οι οποίες έγιναν στο [acronym:a4b6e9a8cf="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:a4b6e9a8cf] CLUB με γνώμονα την καλύτερη, πληρέστερη, αποδοτικότερη και δημοκρατική λειτουργία του club απέναντι στα μέλη του. (Συνέχεια εντός.....)

Ayrton
15-12-05, 17:50
Αμέσως μετά το ATHENS TUNING SHOW ξεκίνησε ένας διάλογος μεταξύ των ενεργών μελών του club, ο οποίος αφορούσε κυρίως σε θέματα ευρύτερης οργάνωσης και διεύρυνσης των δραστηριοτήτων του club. O διάλογος αυτός κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ήταν έκδηλη η ανάγκη δημιουργίας ενός οργάνου το οποίο θα είχε ως στόχο σε συνεργασία με την υπάρχουσα ηγεσία του club αλλά και τους moderators να θεσπίσει διαδικασίες και να διευρύνει τις δραστηριότητες αλλά και την εικόνα του club προς τα έξω και στην Αθήνα αλλά και στην επαρχία. Το όργανο αυτό αποφασίστηκε, με την σύμφωνη γνώμη και της διοίκησης, να είναι ένα πενταμελές συμβούλιο το οποίο θα προέκυπτε ύστερα από εκλογική διαδικασία μεταξύ των ενεργών μελών του club. Η διαδικασία αυτή είχε ως εξής :

-----> Δόθηκε το κατάλληλο χρονικό περιθώριο στα ενεργά μέλη να δηλώσουν υποψηφιότητα.
-----> Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας ορίστηκε ως περίοδος ψηφοφορίας η διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης AUTO EXELIXIS στην οποία το [acronym:e8cd69fe63="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:e8cd69fe63] CLUB συμμετείχε με δικό του περίπτερο. Ως τόπος διεξαγωγής των εκλογών ορίστηκε το περίπτερο του CLUB στην έκθεση. Κατά την περίοδο της έκθεσης τα μέλη μπορούσαν να ψηφίσουν τους υποψήφιους της προτίμησης τους, παραδίδοντας στην εφορευτική επιτροπή την κάρτα τους μαζί με την ψήφο τους. Η διαδικασία αυτή τελείωσε την τελευταία Κυριακή της έκθεσης όπου και έγινε η καταμέτρηση των ψήφων.

Από την καταμέτρηση των ψήφων προέκυψε το πενταμελές συμβούλιο το οποίο αποτελείται από τους:

1. Γιάννη Πέττα (wolf)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697354026
2. Διονύση Τσεκουρλούκη (DTTG)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944624824
3. Μάριο Κατιρτζή (MARIOS)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974596637
4. Λευτέρη Μπέτση (Slobo)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944836822
5. Κώστα Κιάπα ( diafanh-psyxh )
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972997673
6. Μπάμπη Κονταράτο - αναπληρωματικό μέλος.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948487355


Το νεοσύστατο πλέον 5μελές συμβούλιο του [acronym:e8cd69fe63="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:e8cd69fe63] CLUB έχει αναλάβει μεταξύ άλλων τις ακόλουθες υποχρεώσεις:
1. την δημοκρατική λειτουργία του club
2. την δημιουργία πακέτων συνδρομών για τα μέλη με στόχο την ανταποδοτικότητα
3. την συσπείρωση των μελών σε Αθήνα και επαρχία
4. την εύρεση μεθόδων οργάνωσης της επαρχίας
5. την διενέργεια εκδηλώσεων σε συχνή βάση (τριμηνιαίο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων)
6. την εκπροσώπηση του club στον περιοδικό τύπο
7. την συμμετοχή του club σε εκδηλώσεις μεγάλου ενδιαφέροντος και προβολής (εκθέσεις, ημερίδες κλπ)
8. την υποστήριξη των μελών σε θέματα τεχνικά, αγορών αλλά και σε προβλήματα που συχνά όλοι αντιμετωπίσουμε.

Ήδη το πενταμελές σε συνεργασία με την διοίκηση του club και τους moderators έχει αρχίσει τις εργασίες υλοποίησης όλων των παραπάνω και ελπίζουμε σε εύλογο χρονικό διάστημα να έχουμε τα πρώτα ορατά και ουσιαστικά αποτελέσματα.

Στο σημείο αυτό να διευκρινίσουμε ότι δεν γίνεται καμία αλλαγή στον ρόλο των moderator στο site. Οι moderators:
1. Marmel
2. Ayrton
3. billlllll
4. Vaggelisteo
5. DjBack(administrator)

εξακολουθούν να έχουν τον ρόλο που είχαν και πριν την εκλογή του 5μελους συμβουλίου.


Από εσάς το μόνο που ζητάμε είναι η συμμετοχή αλλά και η υπομονή και συμπαράσταση σας στο έργο αυτό το οποίο έχει ξεκινήσει να υλοποιείται. Στόχος όλων μας είναι να περνάμε όσο το δυνατόν καλύτερα αλλά και να προβάλουμε μέσα από το club , αυτή την μεγάλη παρέα, το αυτοκίνητο που οι περισσότεροι οδηγούμε εδώ και πολλά χρόνια και αγαπάμε και προσέχουμε πολύ.