PDA

Επιστροφή στο Forum : Εκδρομη Στη Λιμνη Του Πλαστηρα


MARMEL
09-11-05, 18:19
loud loud loud στις 27/11/05 νομιζω οτι ειναι καλη ημερομηνια(ισως αλαξει) για να παμε επιτελους στην πολυποθητη σε μενα και τον vagelisteo λιμνη πλαστηρα. ακομα δεν ξερουμε αν θα γινει μονοημερη η με διανυκτερευση. αυτα θα κουβεντιασουμε δω και αναλογα με τις συμμετοχες θα αποφασισουμε. η διαδρομη θα ειναι φυσικα υπεροχη και ισως γινει απο περιοχη η οποια δεν θα ειναι η συνηθισμενη, ετσι για ποικιλια. το σιγουρο ειναι οτι θα δουμε και τον χρηστο απο το βολο και φυσικα τον toyotamania και τον jims192.και λογικα ελπιζουμε οτι θα ερθουν επιτελους και απο σαλονικα. αν και δεν εχω παει εκει εχω σκεφτει να κανουμε το γυρο της λιμνης χρονομετρημενη ειδικη διαδρομη :lol: ετσι για να δουμε τι κανουν τα 4AFE και τα4EFTE :lol: χε χε. δεν ξερω καν αν περνανε αυτοκινητα απο κει και αν ειναι εφικτο αυτο. απλα το σκεφτηκα
εκδρομες δεν θελατε? ετσι λεγατε και γκρινιαζατε. οριστε τοτε μια ακομα στο καπακι ετσι για να καψουμε νοθευμενη βενζινη.

η σκεψη μου μεχρι τωρα ειναι αναλογα φυσικα με τα τεμαχια που θα παμε και ποιοι θα παμε(αργοι-γρηγοροι πχ chris) με τη μηχανη αυτην την διαδρομη την κανω απο επαρχιακους δρομους. ποτε εθνικη. ανεβαινω απο λειβαδια αραχωβα αμφισσα μπραλλο δομοκο μετεωρα και φτασαμε. αν παμε απο εθνικη θα παμε παλι με 60? ελεος. θα δειξει. η πλειψηφια τι θα πει. πειτε γνωμες και προτασεις γιατι η ημερομηνια πλησιαζει ε?
α να μην ξεχασω τα καταπληκτικα τσιπρα που διαθετει η περιοχη και φυσικα τις ταβερνες που θα σκισουμε τα κοψιδια με θεα τη λιμνη. θα μαζευω πληροφοριες και θα ενημερωσω και φυσικα στο τελος θα ειναι ολα κανονισμενα ειτε φαγητο ειτε διανεκτερευση
αντρικη διαδρομη-εκδρομη οχι αστεια idea

ΥΓ οσοι τουρμπατοι ερθουν ας κατεβασουν πιεσεις γιατι δεν θα κουβαλαω εργαλεια μαζι μου και πρεπει να τους φερουμε πισω παση θυσια!!!! :lol: και αντε να κοτσαρεις corolla πισω σου με σχοινι. ρεζιλι θα γινουμε ouch

Nikos
09-11-05, 18:31
Πανο η διαδρομη ειναι καλη με πολλα στροφιλικια (Δομοκος) αλλα και καπως κουραστικη για μονοημερη χωρις διανυκτερευση.Η λιμνη για χρονομετρημενα, λιγο δυσκολο γιατι ειναι πολλα τα χιλιομετρα και εκτος αυτου περναει απο φραγμα (εχει φαναρια) και απο κατοικημενες περιοχες.Καλυτερα με διανυκτερευση για να απολαυσουμε τις ομορφιες και τη διαδρομη που επισης περιμετρικα της λιμνης εχει πολλα στροφιλικια και ωραια τοπια για να δουμε.Οσο για ταβερνες, απιστευτοι μεζεδες.

ranger
09-11-05, 18:40
Μέσα.... :lol:
Καταπληκτική ιδέα!!!! Φύγαμε για νέες περιπέτιες...
Αν το κόστος διατηρηθεί σε λογικά πλαίσια (ενας φτωχος πλην τίμιος φοιτητης είμαι) γουστάρω πολύ να έρθω...
Αν βέβαια η εκδρομή συνδιαστεί με διανυχτέρευση, θα την βγάλω με σκηνή στην ύπαιθρο, τι σκ@τ@ commando ειμαι... viking

Φύγαμε για ΕΚΔΡΟΜΗ !!!

Slobo
09-11-05, 18:48
Πολύ καλή ιδέα!!!!!!
Φοβερή διαδρομή, φοβέρό τοπιο, η παρέα θα είναι τέλεια δεν το συζητάω!!!

Μέσα και εγώ!!!!! Με την ημερομηνία δεν ξέρω ακόμα βέβαια αλλά το βλέπουμε (με φάγανε τα μπαλέτα) :lol: :lol: :lol:

Πάντως προτείνω με διανυκτέρευση για να το ευχαριστηθούμε!!!!

papathvas
09-11-05, 18:54
18-19-20 θα είμαι εκει εκδρομούλα!!
θα μεταφέρω εντυπώσεις και διαδρομές,καθως και σημειώσεις για τις ειδικές αν θέλετε viking

MARMEL
09-11-05, 19:00
18-19-20 θα είμαι εκει εκδρομούλα!!
θα μεταφέρω εντυπώσεις και διαδρομές,καθως και σημειώσεις για τις ειδικές αν θέλετε viking οτι μαθουμε ειναι χρησιμο φιλε

παντως παιδια αν γινει με διανυκτερευση θα ειναι σουπερ. θα δουμε . ας το προτεινουμε και βλεπουμε και αναλογα τις τιμες φυσικα. οχι τιποτα αλλο αλλα θελω τζακι στο δωματιο μου εγω...... tongue

Ayrton
09-11-05, 21:27
Λοιπόν, μέσα κι εγώ, εφόσον βέβαια κυμανθούμε σε λογικά πλαίσια, και δεν ξεφύγουμε τρελλά! Και θα συμφωνήσω κι εγώ ότι είναι προτιμότερο να το κάνουμε με διανυκτέρευση!!!

Αντε να βλέπω να εκδράμουμε πιο συχνάάάάάάάάάάάάά....... :lol: :lol: :lol:

Και εννοείται ότι θα έρθουνε και τα παιδιά απο τα βόρεια και όχι μόνο!!!

DjBac
10-11-05, 01:33
Παίδες μέσα και εγώ!!!!!

alimonos
10-11-05, 10:48
για πείτε για πείτε.................

MARMEL
10-11-05, 13:05
τι να πουμε? ακουμε και βλεπουμε γνωμες και ιδεες ακομα. νομιζω και γω οτι θα ναι σουπερ με διανυκτερευση ετσι για αλλαγη. απο την αλλη βδομαδα θα αναλαβει ο ηρακλης να μας βρει μερος να μεινουμε. απο κει και μετα εξαρταται απο τις συμμετοχες. το θεμα ειναι να γουσταρουμε οσοι και αν παμε και φυσικα στο συνολο ειμαστε λιγοι και καλοι. και αφου θα εχω τον Ζ4 μπροστα μου δεν φοβαμαι τιποτα πια!!!

IVEHIN
10-11-05, 13:06
Παιδες μεσα και εγω εαν η τσεπη μου αντεξει την τιμουλα που θα κοθοριστει(θα ειναι τοτε και τελος μηνα οποτε θα εχουμε ολους τους λογαριασμους).
Κοψιδια δεν θα φαω γιατι μετα τα καλαβρυτα ξεκιονησα διαιτα yell yell yell yell yell yell yell yell yell yell yell ,αλλα πιστευω να χωρτασω με την υπεροχη διαδρομη!!!!!

Virus
10-11-05, 14:13
Παιδες λογω οτι ειχα τον πατερα μου στο νοσοκομειο και το αμαξι συνεργειο εχασα την προηγουμενη!Αλλα αυτη με τιποτα!Το μονο θεμα ειναι οτι 27/11 εχω γενεθλια και δε ξερω αν θα φαω κραξιμο για το οτι θα λειπω!Εκτος αυτου και της τιμης(αν κυμανθει σε λογικα πλαισια)ειμαι σιγουρα μεσα!!!!

toyota mania
10-11-05, 16:36
Γεια σας και απο εμενα.Με χαρα βλεπω, οτι σκεφτεστε για εκδρομουλα στην λιμνη Ν.Πλαστηρα(μονο αν σας δω θα το πιστεψω).Ειμαι προθυμος να βοηθησω για οτι θελετε.Προτεινω σιγουρα διανεκτερευση γιατι η λιμνη και η περιοχη ειναι μεγαλη και δεν την γυριζεις σε μια ημερα συν την διαδρομη Αθηνα-Καρδιτσα-Αθηνα θα γινεται λιωμα.Θα ερθετε μεσω Δομοκου(δεν υπαρχει και αλλος δρομος)και θα χορτασεις στροφες αχορταγε Πανο συν αυτες που σε περιμενουν απο Καρδιτσα για λιμνη.Η πληροτητα τα σαββατοκυριακα, απο δωματια στην περιοχη τις λιμνης, ξεπερναει το 100%(δηλαδη ψαχνουν και δεν βρισκουν) συν τις τιμες φωτια γιαυτο προτεινω:Eρχεστε,ανεβαινουμε επανω,κουνουμε τα γουστα μας,οτι περιλαμβανει αυτο(βολτες,κοντρες,φαγητο,ποτο,καφε κ.α)μετα κατεβαινουνε στην πολη οπου θα συνεχεισουμε :lol: οτι γουσταρουμε,διαμονη στην πολη και το πρωι παλι επανω για αλλα γουστα.Η διαδρομη Καρδιτσα λιμνη ειναι περιπου 30 λεπτα με νορμαλ οδηγηση.Υπολογιστε περιπου 100-150ευρω το ατομο(αναλογα τι καει το καθε αυτοκινητο+διαμονη+φαγητο)

DjBac
10-11-05, 17:22
Κοψιδια δεν θα φαω γιατι μετα τα καλαβρυτα ξεκιονησα διαιτα yell yell yell yell yell yell yell yell yell yell yell ,αλλα πιστευω να χωρτασω με την υπεροχη διαδρομη!!!!!

Και εγώ παλεύω, αλλά οι εξαιρέσεις είναι εξαιρέσεις!!!! :hehe :hehe

Πόσα χλμ είναι από Αθήνα περίπου? Στα στροφιλίκια η άσφαλτος πως είναι?? :lol: :lol:

Geo!
10-11-05, 21:03
Μέσα κι εγώ, με παρέα!! Αρκεί να βολεύει η ημερομηνία και να περισσεύουν euro euro euro

madvinegar
11-11-05, 10:37
Να κάνω μια πρόταση? Μήπως να την κάναμε την εκδρομή τον Δεκέμβριο για να έχει πιο Χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα? (δηλαδή ή 3-4/12 ή 10-11/12).

Slobo
11-11-05, 12:18
Θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη, ειδικά για το 3-4/12. Να δώσουμε έναν πιο Χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα. Εμένα με βολέυει καλύτερα και λόγο υποχρεώσεων.

dinos
11-11-05, 12:22
εκδρομη παλι?????γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Μεσα μεσα φυγαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα ελεγα οτι θα ηταν καλυτερα να μεινουμε ενα βραδυ αλλα ο,τι θελετε...εγω ακολουθω

Virus
11-11-05, 12:34
Και εγω συμφωνω για τοτε ειμαι 1000% μεσα!!

chris
11-11-05, 12:37
loud στις 3&4 11 υπαρχει και κατι πολυ ενδιαφερον επισεις με μικροτερο κοστος και περισσοτερο χαβαλε.μιλαω για την αναβαση ριτσωνας λιγο εξω απο την χαλκιδα.για σκεφτειτε το question question question

chris
11-11-05, 12:39
σορυ λαθος.3&4 12 ενουσα :lol:

alimonos
11-11-05, 15:38
καλόόόόόοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

jimbo
11-11-05, 16:24
παιδιά για κοντά τα χριστούγεννα είναι πολύ δύσκολο! εκείνη την εποχή, δεν πρόκειτε να βρούμε, αλλά και αν βρούμε θα μας χουφτώσουν κανονικότατα, για αυτό η ημερομηνία που πρότεινε ο marmel είναι η καλύτερη,μόνο πείτε μας όταν ψάξετε για τιμές για να ξέρουμε αν βγαίνουμε!

Slobo
11-11-05, 17:06
Η ημερομηνία 3-4/12 μπορεί να είναι πιο κοντά στα Χριστούγεννα αλλά είναι μόλις μία εβδομάδα μετά την ημερομηνία που προτείνει ο Πάνος, οπότε δεν πιστεύω ότι θα έχει διαφορά στο κόστος. Αν το πάμε βέβαια ακόμα πιο αργά ίσως τότε να είναι πιο ακριβά. Άλλωστε θα ψάξουμε να βρούμε κάτι που να είναι όσο το δυαντόν πιο οικονομικό. Έτσι και αλλιώς για μια διανυκτέρευση μιλάμε!

MARMEL
11-11-05, 20:00
πςςτττ μορτες παιζει να ναι ακριβα ο υπνος στην λιμνη. πανω απο 100 το δικλινο. οποτε οι πιθανες λυσεις ειναι υπνος στα μετεωρα(καλαμπακα) η στην καρδιτσα που κυμαινοντε απο 17-22 ευρω. ειναι διαφορα. ας ψαξει και ο ηρακλης επανω στη λιμνη να μας πει τιμες και βλεπουμε. λευτερη ολα για τον καρυοθραυστη ε? χμμμμμμμ
για διαδρομες τρελες δε το συζηταμε. παιρναω συχνα απο κει με τη μηχανη και ειναι τρελα. ειδικα αν ανεβουμε εκτος εθνικης δλδ απο μπραλλο θα σας φυγει η ουγια. θα μας προσπερνανε μοτοσυκλετες στριβοντας και ακουμπωντας κατω μαρσπιε με 240+ μιλαμε για διαδρομη πιστα. εκει θα λυγισει και το Ζ4 :lol: .

toyota mania
11-11-05, 21:26
πςςτττ μορτες παιζει να ναι ακριβα ο υπνος στην λιμνη. πανω απο 100 το δικλινο. οποτε οι πιθανες λυσεις ειναι υπνος στα μετεωρα(καλαμπακα) η στην καρδιτσα που κυμαινοντε απο 17-22 ευρω. ειναι διαφορα. ας ψαξει και ο ηρακλης επανω στη λιμνη να μας πει τιμες και βλεπουμε. λευτερη ολα για τον καρυοθραυστη ε? χμμμμμμμ
για διαδρομες τρελες δε το συζηταμε. παιρναω συχνα απο κει με τη μηχανη και ειναι τρελα. ειδικα αν ανεβουμε εκτος εθνικης δλδ απο μπραλλο θα σας φυγει η ουγια. θα μας προσπερνανε μοτοσυκλετες στριβοντας και ακουμπωντας κατω μαρσπιε με 240+ μιλαμε για διαδρομη πιστα. εκει θα λυγισει και το Ζ4 :lol: .Πανο αν με αφησεις να σε περασω, κατι θα γινει :lol: .Στην Καρδιτσα για υπνο, γιατι πανω, μαλλον θα βλεπετε εφιαλτες :lol: .

IVEHIN
12-11-05, 18:20
Παιδια εγω τελικα ακυρο.Δεν θα ερθω.
Οσοι ησασταν χθες στην συναντηση ξερετε τον λογο.
Εκτος και αν γινει κανα θαυμα και βρω απο καπου αλλου λεφτα.

MARMEL
12-11-05, 23:08
γιατι θα βλεπουμε εφιαλτες ρε ηρα? εχω κοιμηθει εκει γιατι ετρεχα αγωνα το 1997 και ηταν πολυ ωραια. ασε που ειχα αυπνιες και βγηκα στις 1 στο μπαλκονι με τα χιονια και εβλεπα τους φωτισμενους βραχους των μετεωρων. ηταν πολυ καλη θεα. αλλα στο τελος μου βραχηκε το τσιγαρο yell και ηταν και το τελευταιο yell
οποτε ξεκινα και μαθαινε και ενημερωνε μας οσο αναφορα υπνο διαμονη (τιμες για δικλινο και μονοκλινο) θα μαθω και εγω και ο φανης και θα ενημερωσουμε. snoopy

toyota mania
12-11-05, 23:22
Για τις τιμες εννοω :lol: .Τι δουλεια εχουν τα Μετεωρα με την Λ.Πλαστηρα βρε Πανο,ειναι στην αλλη ακρη.

MARMEL
13-11-05, 19:18
με νορμαλ οδηγηση ειναι 45 λεπτα και το δωματιο παει στα 20 ευρω το δικλινο

2579
13-11-05, 19:47
παιδεσ σημερα το πρωι ημουν εκει ειναι το γυναικοχωρη πανω .ειναι καταπληκτηκα!!! για φαγητο και καφε θα σασ σηστησω αν και ο ιδικοτεροσ μαλλον ειναι ο toyoto mania.προσοχη στα ρανταρ τισ εθνικησ

Χρηστος
15-11-05, 10:22
εννοειται οτι ειμαι μεσα για την εκδρομη εκτος απροοπτου(μονο λογω παιδιου).......πανο,vagelisteo ετοιμαστειτε για δυνατες κοντρες hangry :cheerburga :lol: :lol:
εγω θα φερω και ενισχυσεις τον φιλο μου τον jims :lol: :lol: ειδικο με master στα :cheerburga

Mike_G
15-11-05, 23:51
Πάνο νομίζω οτι και στην Καλαμπάκα θα είναι ακριβούτσικα γιατί είναι ψιλοτουριστική περιοχή και είναι και λίγο μακριά. Γιατί δεν ψάχνετε μέσα στην Καρδίτσα ή μέσα στα Τρίκαλα στο φινάλε;

Jims192
16-11-05, 09:59
Αν γίνει δυήμερο σίγουρα δεν μπορώ να είμαι και για τις δύο μέρες.Ευελπιστώ όμως πως έστω και για ένα καφέ την κυριακή(όποια Κυριακή) θα το προσπαθήσω και ελπίζω οτι θα τα καταφέρω.Αν κανονίσετε ημερομηνίες να σται όσο το δυνατόν πιο ακριβείς στις ώρες και στους προορισμούς ώστε να μην ψαχνόμαστε!!

ranger
16-11-05, 13:28
θα συμφωνήσω με τον Jims192. Πρέπει σιγά σιγά να ανακοινωθούν οριστικές ημερομηνίες για την εκδρομή καθώς και κάποιες τιμές από ξενοδοχεία κτλ κτλ. για να μπορέσουμε και εμεις κοιτώντας το πρόγραμμα μας και το πορτοφόλι μας να δηλώσουμε συμμετοχή!!!!

Nikos
16-11-05, 17:14
Παιδια απ' οτι ξερω οι τιμες στην Καρδιτσα για ξενοδοχειο 3ης κατηγοριας ξεκινανε απο 35-40 euro χωρις πρωινο.

vagelisteo
16-11-05, 21:46
Καλο ειναι να ψαξει καποιος για τιμες για να δουμε και να αρχησουμε να δηλωνουμε συμμετοχες μπας και γινει καλθτερη τιμη στα δωματια εαν δουνε κοσμο!(θα μπορουμε και μεις να ζητησουμε κατι καλυτερο εαν ειμαστε 25-30 ατομα.)
Αλλα να βγει η εμερομηνια σχετικα νωρις και οι τιμες.

dinos
16-11-05, 22:07
Παιδια εγω εχω κατι μακρινους συγγενεις απο κει πανω...ελπιζω αυριο να βρω καποιον κ θα επικοινωνησω με τους συντονιστες γιατι οσο να ναι αμα εχεις γνωστο κ κονε παντα παιζουν αλλιως οι τιμες κ οι μοντες

MARMEL
17-11-05, 16:13
λοιπον.επειδη απο οτι βλεπω οτι οι συμμετοχες ειναι και θα ειναι λιγες και επειδη πολλα μελη εντος και εκτος ιντερνετ μου εχουν πει οτι ειναι παρα πολυ νωρις μεσα στον ιδιο μηνα για ακομα μια εκδρομη και επειδη θα γινοταν 2μερη με διανυκτερευση και επειδη ερχοντε γιορτες και επειδη τωρα χειμωνιατικα ειναι πανακριβα πανω και επειδη μπορει να φυγω με τη δουλεια μου και επειδη την εκδρομη δεν την αναλαμβανει κανείς άλλος σε περιπτωση απουσιας μου , αναγκαζομαι να ΑΝΑΒΑΛΩ την εκδρομη μεχρι νεωτερας . η αποφαση αυτη βγηκε απο ολους μαζι. Την διεύθυνση του κλάμπ και τους moderators.ευχαριστω οσουν ενδιαφερθηκαν αλλα ειναι πιεσμενα τα πραγματα και φυσικα δεν φταιει κανενας μας.
και να ζητησω και μια συγνωμη ΑΝ(λεμε τωρα) ξεσηκωθηκαν καποιοι απο επαρχια!!!
yell yell yell

dinos
17-11-05, 16:40
:banghead :banghead :banghead cussing cussing yell yell :pipe
κριμα κ ειχα φτιαχτει για στροφιλικια παλι.....δεν πειραζει καλα να μαστε κ ορεξη να χουμε κ θα την κανουμε πιο μετα....

Slobo
17-11-05, 17:01
Αν και μου άρεσε και εμένα πολύ η ιδέα αυτή θα συμφωνήσω με τον Πάνο ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις αυξημένες τιμές τις περιόδου αλλά και την πληρότητα. Όντως θα ήταν πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Και είναι και πολύ κοντά στην προηγούμενη.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να γίνει ποτέ και να αναβληθεί επ' αόριστων . Η ιδέα είναι πολύ καλή και θα πρέπει άμεσα να πραγματοποιηθεί, ίσως και από τις αρχές του νέου έτους.


Και όπως είπε και ο Κωστάκης καλά να είμαστε και σίγουρα θα γίνει πιο μετά.