PDA

Επιστροφή στο Forum : OEM Vision DVD / GPS σε Auris


Philippakos
13-03-12, 23:32
Καλησπέρα σας,

και καλώς σας βρήκα!

επειδή δεν βρήκα σχετικό θέμα για το συγκεκριμένο, και επειδή έχω βρει κάποιες αγγελίες για ανταλλακτικά και τοποθέτηση, και ψήνομαι πολύ να βάλω παρόλο που το έχω μόλις μια βδομάδα (μεταχειρισμένο).

Μιλάω για την οθόνη την αυθεντική που βγαίνει στην κεντρική κονσόλα, που έχει βέβαια και dvd, gps, κεραία τηλεόρασης, και μάλιστα και ψηφιακά κανάλια.

Αν έχει κάποιος βάλει, θα ήθελα να κάνω ερωτήσεις όσον αφορά το σήμα που πιάνει η τηλεόραση μέσα στην πόλη, στην ύπαιθρο, και άλλες ερωτήσεις, αν έχει κάνει την εγκατάσταση μόνος του, που την έκανε (αν είναι κατάστημα), και πόσο κόστισε περίπου.

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Υ.Γ.: παραδείγματα από αγγελίες που βρήκα εδώ:

- http://www.car.gr/parts/view/1891749/

- http://viewitem.eim.ebay.gr/HD-CAR-Radio-stero-DVD-GPS-Navigation-Navi-PIP-6CDC--for-toyota-Auris-0711/260901385411/item

:pc

ΜΑΝΩΛΗΣ 19
17-03-12, 12:41
Ενημερωτικά να σου πώ επειδή το έψαξα αλλά μόνο στην toyota.Δίνει μία μαύρη κακάσχημη κατά την γνώμη μου η οποία παίζει από memory card και usb μουσική και βίντεο,είναι gps αλλά δεν δουλεύουν τα χειριστήρια στο τιμόνι και δεν έχει υποδοχή για cd-dvd 1100 ευρώ....Και μία πολύ πιο όμορφη που έχει τα παραπάνω στοιχεία αλλά παίζει και cd στα 1400 ευρώ.....Θέλω να βάλω και εγώ αυτή που έχεις βάλει στην πρώτη αγγελία αλλά δεν ξέρω τι γίνεται από θέμα εγγύησης...???????????......

Philippakos
17-03-12, 13:48
ρε συ όχι. Εννοείται ότι δε θα πήγαινα στην toyota με καμία!

Δες αυτό που έχει στην αγγελία. Είναι πολύ όμορφο. Μπαίνει και ταιριάζει και χρωματικά και μιά χαρά φαίνεται το σύστημα όλο. Μέχρι και ψηφιακό δέκτη έχει για Digea.

Απλά ήθελα πριν το βάλω να ρωτήσω αν το έχει βάλει κανείς το συγκεκριμένο το original, από τιμή νομίζω είναι καλή αυτή που λέει, η όλη δουλειά με εργατικά πιστεύω πάει γύρω στα 600 - 650 κομπλέ! (με τον ψηφιακό δέκτη κιόλας).

Η άλλη μου ερώτηση ήταν αν είναι εύκολο να εγκαταστήσει κανείς μόνος του τέτοιο πράγμα ώστε να γλιτώσει τα εργατικά, που όμως δεν είναι πολλά. 40 ευρώ.

Πάντως άμα ενδιαφέρονται για την συγκεκριμένη αγγελία και στο ίδιο μαγαζί, και μαζευτούμε 5-6 να πάμε όλοι μαζί να μας κάνει και καλύτερη τιμή.

ΜΑΝΩΛΗΣ 19
17-03-12, 15:38
Εννοείται ότι ενδιαφέρομαι απλά πρέπει να μάθω τι γίνεται με την εγγύηση γιατί το αμάξι είναι ενός έτους και έχει εγγύηση ακόμα....Αν ξέρει κανείς ας μου απαντήσει.

easyrider25
24-03-12, 08:53
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΤΗ ΦΟΡΑΩ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ..ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΒΓΕΙ.ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕ ΤΟ ΤOUCH...TH ΠΗΓΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΑΦΗ.ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΧΕΙΡΗΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ USB KAI I POD MESA STO ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ....ORIGINAL ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ 800 ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ Η ΤΟΥΟΤΑ ΖΗΤΟΥΣΕ 2400!!!!ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ....ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ''ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ''....

agapiou
24-03-12, 10:43
Θα σε παρακαλέσω να κάνεις ένα edit στο post σου, έτσι ώστε να είναι γραμμένο με μικρά ελληνικά.