PDA

Επιστροφή στο Forum : KIT XENON


dj.jorge
28-11-11, 18:54
παιδεσ ψαχνω xenon εχει κανεισ κατι να προτυνει???
μου ειπαν για τα PHILIPS.

NikiforosGT
28-11-11, 21:03
τι ειδος λαμπας φοραει το Auris? ξέρεις? Η7 μήπως? δες και ενα θεμα εδω : http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=9736

dj.jorge
29-11-11, 00:18
νομίζω πως φοράει Η7 αλλά δεν είμαι σίγουρος...!όσο για αυτο που μου είπες να δω,έχουμε θέμα με εγγύηση?η θέμα φωτιάς?εμένα ο αδερφός μου φοράει εδώ κ 2χρόνια σε ένα νectra κ είναι μια χαρά.κ είναι κ κινεζικά.αλλά αν έχω θέμα με την εγγύηση δεν το συζητάω.θα ρωτήσω κ θα σας πω.

Ma-corolla
29-11-11, 15:20
Συγνώμη παιδια το Αuris φωράει Λάμπα Η11 στην μεσαία και ΗΒ3 στα μεγάλα.
Δεν υπάρχει Αuris με Η7 λάμπα το Αuris έχει φακό προτζεκτορα μπροστά απο την λάμπα. Τωρρα εσύ τι ψάχνεις για να καταβω λάμπες μπλέ ή κανονικά φώτα xenon? Δεν θα σου κάνει πολύ διαφορά στο δρόμο απλά το χρώμα θα αλλάξει εχω βάλει σε Auris και να σου πώ την αλήθεια και τα μανισια μια χαρά φωτίζουν! απο κει και πέρα δεν σου προτείνω τιποτα διοτι κατ αρχήν δεν υπάρχουν ξένον λάμπες philips μην κοιτάς τι λέει το κουτί (ολα ειναι made in china) λάμπες Philips θα βρείς μονο λάμπες αλλά δεν θα έχεις συμβατότητα με το κιτ που θα πάρεις διοτι κατασκευάζονται αποκλιστικά για της αυτοκινητοβιομηχανιες και τα ξένον που βάζουν αυτές.

dj.jorge
29-11-11, 15:53
δεν ήμουν σίγουρος για τον τύπο της λάμπας.εσύ που το έχεις ψάξει θα ξέρεις κάτι παραπάνο.εγώ ήθελα να βάλω xenon καθαρά,άσπρο χρώμα λευκό.όμως παιδιά σήμερα που πήγα στην αντιπροσωπεια μου είπαν ότι θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση διότι παρεμβαίνω λέει στα ηλεκτρολογίκα.επομένως δεν πιστεύω να αξίζει τον κοπο να χάσω την εγγύηση.αυτή είναι η άποψη μου.

NikiforosGT
29-11-11, 19:50
Δεν ξερω τι λαμπες φοραει απλα ειπα μηπως και.... για την προελευση μην παιρνεις και ορκο! δεν ειναι ολες κινεζικες! μονο οι πολυ φτηνιαρικες! βλεπε www.ebw.gr εχει Αμερικάνικες, Γερμανικες κτλ κτλ. Αν εχεις εγγυηση μην βαλεις τοτε! οταν λήξει!

Ma-corolla
29-11-11, 22:39
Δεν ξερω τι λαμπες φοραει απλα ειπα μηπως και.... για την προελευση μην παιρνεις και ορκο! δεν ειναι ολες κινεζικες! μονο οι πολυ φτηνιαρικες! βλεπε www.ebw.gr εχει Αμερικάνικες, Γερμανικες κτλ κτλ. Αν εχεις εγγύηση μην βαλεις τοτε! οταν λήξει!
Αν μηλάμε για λάμπες υπάρχουν , Matsusita , Hella , Denso, Osram, και δεν ειναι κινέζες, Αλλά τα κιτ εννοώ τους μετασχηματιστές δεν μπορείς να βρείς κατι εκτός κίνα. Προσωπικά εχω ακριβοπληρώσει δυο φωρές τέτοιου είδους φωτα για να είμαι σίγουρος οτι δεν θα ναι Κινας. Απο κει και πέρα πέρα απο το αλλο χρώμα δεν θα δεις και πολύ διαφορά στο φως. Μια χαρά φωτίζουν οι Η11

gi@nn@kis
30-11-11, 22:11
Αν δεν θελεις να μπλεξεις με εγγυησεις κλπ, μπορεις ν αγορασεις καποιες λαμπες τυπου ξενον, οπως για πχ philips,osram nightbraker οι οποιες ειναι εξησου καλες κ μοιαζουν πολυ με καποιο αντιστοιχο κιτ (4300Κ) δηλ κοντα στο λευκο !:wink:

dj.jorge
01-12-11, 18:20
πιστεύω ότι έχει διάφορα οι λάμπες που λες με τα xenon...!όμως αφού έχουμε θέμα εγγύησης τότε καλύτερα όταν λήξει.