PDA

Επιστροφή στο Forum : Toyota auris facelift - Αντιπροσωπεία Toyota Λαμίας


xristosmk
01-12-10, 13:20
Ονομάζομαι Χρήστος και παρόλο που διαβάζω το φόρουμ αρκέτο καιρό δεν πίστευα πως κάποια στιγμή μπορει να χρειαστεί να γράψω κάτι. "Ποτέ μην λές ποτέ..."

Λοιπόν, τον φεβρουάριο πρίν δηλαδή 10 μήνες παρέλαβα ένα Auris 1300άρι (to facelift μήπως σε όσα αναφέρω παρακάτω παίζει κάποιο ρόλο...).Όλα ωραία και καλά στην αρχή. Βολτούλες στρώσιμο τυπικές διαδικασίες. Αυτά όμως για χρόνο 3 μηνών!Τόσο κράτησε η ηρεμία του καινούργιου αυτοκινήτου. Επιστρέφω μετά απο 3 μήνες λοιπον στην αντιπροσωπεία της περιοχής μου διότι έτριζαν τα τζάμια οδηγού και συνοδηγού! Έρχεται ο κ. φανοποιός και του αναφέρω το προβλημά μου. Απάντηση: " Έτσι είναι αυτά, καταπονείται ο μηχανισμός λόγω του οτι είναι ηλεκτρικά κ επειδή εαν γίνεται αυτό κάποια στιγμή αργότερα θα σου χαλάσει και δεν θα είναι στην εγγύηση να τα έχεις είτε τέρμα πάνω κλειστά είτε τέρμα κάτω ανοιχτά".
Σκάω ένα γέλιο κ του απαντώ: "Είναι δυνατόν καινούργιο αυτοκίνητο να μου λές πως δεν μπορώ να έχω μισάνοιχτα παράθυρα;" και απαντώντας εν ολίγοις πως είναι έτσι είναι αυτά ... πήρα το αυτοκίνητο και έφυγα προσπαθώντας να μάθω απο φίλο-γνωστό μήπως είμαι εγω περίεργος διότι είναι το πρώτο μου καινούργιο αυτοκίνητο μετα απο χρόνια οδήγησης με κατι σαράβαλα...!
Διαβάζοντας και στο φόρουμ σας απο τότε και έπειτα έχω πέσει πανς σε αρκετά προβλήματα που έχουν βγάλει τα auris.Κάθε φορά έλεγα μην μου βγάλει και εμένα κάτι παρόμοιο.Τα παράθυρα λοιπόν βγήκαν.
Αργότερα στους 4 μήνες ήρθαν οι πρώτοι ενοχλητικοί τριγμοί! Έτριζε το καπάκι μπροστά αριστερά στη θέση του οδηγού.Αυτό που βρίσκεται στο καμαράκι που κάνει το κολωνάκι.Έτριζε και το κολωνάκι. Λέω έχουν αρχίσει οι ζέστες ε λογικό θα ναι ... αρχίζει λιγο να "ωριμάζει" όπως είπαν σε κάποιον άλλο φίλο στο φόρουμ. Μετά απο λιγο καιρό άρχιζαν να τρίζουν τα καπάκια στις ζώνες, πρώτα οδηγού (πόσο ενοχλητικο δίπλα απο το αυτί σου...http://toyotaclub.forumup.gr/images/smiles/icon_wink.gif και έπειτα συνοδηγού!Λέω ... μην έισαι περίεργος....εντάξει καινούργιο είναι αλλά όχι και τέλειο!Μετά άρχισαν να τρίζουν τα πλαστικά που περιβάλλουν το πισω παράθυρο ...ε λέω δεν γίνεται να τρίζει έτσι καινούργιο αυτοκίνητο.Θα το πάω για έλεγχο!
Ξανά λοιπόν στον αγαπημένο μας κ. φανοποιό της αντιπροσωπείας της toyota.
Εγω: Μεγάλε, τρίζει το αυτοκίνητο...
Φανοποιός: Τι κάνει; (του φάνηκε περίεργο... σε καλό δρόμο είμαι λέω)
Εγω: Τρίζει, κάνει θόρυβο, 5 μηνών αυτοκίνητο ... έιχα ξαναέρθει για τα παράθυρα.Τι θα γίνει;
Φανοποιός: Δεν έχει τίποτα, έτσι είναι (ήταν η απάντησή του σε κάθε σημείο που του έλεγα οτι τρίζει χωρίς να το ψάχνει ιδιαίτερα...)

Φεύγω απο την αντιπροσωπεία για 2η φορά με το σκεπτικό πως είτε είμαι πολύ περίεργος όμως , είτε οτι οι κύριοι στην toyota με κοροϊδεύουν χαλάρα! Τα παρατάω όλα για 3 μήνες (καλοκαίρι...) παρόλο που η παρατηρήσεις μου επι των προβλημάτων αυξάνονταν συνεχώς.

Για να μην μακρυγορώ, φτάνουμε αρχές νοεμβρίου με τα εξής προβλήματα:

1)Θόρυβος στα παράθυρα οδηγού συνοδηγού
2)Τριγμοί σε αρκετά σημεία του αυτοκινήτου ιδιαίτερα ενοχλητικοί αρκετοί απο αυτούς (και οχι οταν παω σε λακούβες όπως με εχουν ρωτήσει 100 φορές στην αντιπροσωπεία...)
3)Θόρυβος στο τιμόνι ,σαν κατι να χτυπάει στιγμιαία, όταν προσπαθώ να παρκάρω-ξεπαρκάρω και ζορίζεται λιγακι παραπάνω απο οτι σε μια κανονική πορεία το συστημα διεύθυνσης.
4)Μπροστά αριστερά και δεξιά στο σημείο που τελειώνει το ταμπλώ και εφάπτεται στο παρμπρίζ έχουν βγεί κάτι σαν αφρολέξ - σγουγγαράκια τα οποία εαν τα πατήσεις .. μετα απο κανα δυο μέρες θα βγούν ξανά
5)Ο λεβιές των ταχυτήτων κάνει θόρυβο στην κίνηση απο νεκρά μέχρι να τερματίσει τέρμα δεξιά απ' όπου βάζεις 5η ή 6η ταχύτητα.
6)Η αεροτομή είναι η απλή αεροτομή που έρχεται το αμάξι η μια πλευρά τρίζει και είναι χαλαρή ενώ η άλλη είναι χαρακτηριστικά σταθερή.
7)Τα φρένα σφυρίζουν απο τους πρώτους μήνες και ακομα και τώρα.(εγώ ακόμα δεν άρχισα να σφυρίζω....)

Τέλος το χτύπημα κάτω απο τη ζώνη ήρθε πριν 2 βδομάδες, που πήγα να το πάρω να πάω στη δουλειά μου και δεν έπαιρνε μπρός.Συνεννοούμε με εναν τεχνικό απο την αντιπροσωπεία και μου έλεγε συνέχεια "ελλατωματική μπαταρία μάλλον..." !
Μα είναι καινούργιο ρε αρχηγέ και δεν εχει παρουσιάσει ξανά ούτε "λόξιγγα.." και κάθε μέρα απο το σπίτι για τη δουλειά μου κανω 20 χλμ πήγαινε-έλα το λιγότερο.
Τελοσπάντων, εφόσον το μελέτησαν διεξοδικά βρήκαν πως το πρόβλημα ήτα ενας χαλασμένος αισθητήρας θερμοκρασίας εξωτερικού περιβάλλοντος (?!?!!! τι αμάξι έχω σε κάνει να σκέφτεσαι ολο αυτο ...εαν είναι αλήθεια..) ο οποίος εκείνη τη στιγμή έδειχνε πως εχει 81 βαθμούς κελσίου άρα έδεινε σήμα στον εγκέφαλο να μην ξεκινήσει η μηχανή γιατί θα κάνει ..."τσαφ..." μπορεί και "μπαμ..." !!

Ε λοιπόν άρχισα και εγω μετα το δικό μου "τσαφ...μπαμ" στην αντιπροσωπεία και τους λέω...
"Ρε παλικάρια...εγώ πήρα καινούργιο αυτοκίνητο για να μην έχω προβλήματα και για κάποια χρόνια να μην ταλαιπωρούμε.Εάν αυτο στους 7 με 8 μήνες έχει όλα αυτά τα μεγάλα και μικρά προβλήματα στα 4 χρόνια τι θα μου βγάλει δηλαδή;Ήρθα και έδωσα όσα έδωσα σε εσάς να πάρω ένα toyota να μου βγεί αξιόπιστο, με τα ίδια λεφτά έπαιρνα ενα πιο γκαζιάρικο και πιο μούρη αυτοκίνητο full extra εξοπλισμό και ασ τρίζουν πόρτες, παράθυρα και σκεπή..."
Δεν μου μιλούσε κανένας στην αντιπροσωπεία, μπροστα και ο κ. φανοποιός ο οποίος ισχυρίστηκε οτι εχει κοιτάξει το αμάξι διεξοδικά και γνωρίζει τα προβλήματα που έχει αποφεύγοντας συνεχώς την ερώτηση του προϊσταμένου του "το έχεις πάρει , το έχεις οδηγήσει το αμάξι...;" !
Με τα πολλά πολλά και εφόσον ο κ. φανοποιός είπε ακριβώς:
"...δεν αναλαμβάνω ευθύνη να βάλω χέρι στο αμάξι του ανθρώπου,πιστεύω ούτε ο ίδιος το θέλει σαν καινούργιο που είναι και με τόσα προβλήματα που έχει, ένα λάθος να κάνω όταν το δένω ξανά θα έχω την ευθύνη και εγώ μετά..."
αποφάσισαν οι "τεχνικοί και κατα πολύ υπεύθυνοι" της αντιπροσωπείας μου, να κάνουν τεχνική αναφορά για να φύγει το αυτοκίνητο να πάει στην toyota ελλάς να το κοιτάξουν αυτοί.
Και αναρωτιέμαι εγώ... 9 μηνών αμάξι τέτοια διαδικασία και όλο αυτο το σκηνικό ... τόση γκαντεμιά δηλαδή; Πώς θα πρέπει πλέον να κινηθώ; Πάντως όχι με το auris ... αυτό μου λέει η toyota οσο θα πρέπει να παει στην αθήνα. Μου έχουν πει και γνωρίζω την νομική οδό...διότι άσχημο πράγμα τα ψέματα αλλα πλέον ο κοινός έλληνας δεν διαθέτει λεφτά για πέταμα... και σιγα σιγα θα αρχίσει να "ψηρίζει" τα πάντα και να ζητά το δίκιο του! Θα επρεπε να ταλαιπωρούμαι έτσι εφόσον έχω καινουργιο αμάξι ούτε ενός χρόνου;...Στην toyota ελλας δηλαδη τι παραπάνω θα κάνουν; να το στείλω; Και εάν είναι ελλατωματικό και μου έτυχε εμένα το ελλατωματικό και οταν πλεον δεν θα έχει εγγύηση θα κάνω πλούσιους τους ... "beep" ... στην τοπική αντιπροσωπεία της toyota;

madvinegar
01-12-10, 13:34
Το θεμα με τα παραθυρα ειναι γνωστο. Το εχουμε ολοι με Ε12 και μετά.

Αλλα τοσους τριγμους δεν εχουμε. Δλδ εμενα ειναι του 2004 και το μονο που εχω ειναι αυτο με τα παραθυρα. Δεν ακουγεται τιποτα αλλο...

Τι να πω... Να σου ετυχε το ελλατωματικο? Να εχουν ριξει την ποιοτητα τοσο πολυ στα καινουρια auris? Ας μας πουν και οι κατοχοι auris αν αντιμετωπιζουν τετοια προβληματα τουλαχιστον να ξερεις αν ο φανοποιος σου σου λεει την αληθεια δλδ ότι "ετσι ειναι αυτα". Οχι πως αυτο δικαιολογει την κατασταση, αλλα τουλαχιστον να μαθεις οτι δεν σου ετυχε εσενα το τζακποτ.

Παντως, ο γενικος κανονας λεει πως το ΤΟΥΟΤΑ το παιρνεις για το μοτερ του. Ελπιζω να μην εχουν ριξει την ποιοτητα και σε αυτο. Σε ολα τα περιφεριακα του και στα πλαστικα εχουν ριξει στανταρ την ποιοτητα για να ειναι ανταγωνιστικοι - οπως ολοι - (και για να επισκέπτεσαι το συνεργειο συχνοτερα...).

kostas auris
01-12-10, 14:09
Δικιο εχει το παιδί...Και σε εμένα κάνει τους ειδιους θορυβους...Και επίσης να προσθέσω οτι το αμάξι το εχω 1.5 χρόνο και μου εβγαλε μηχανικό πρόβλημα..Κανει ενα περιεργο θόρυβο στν κινητηρα μέσα..Και τ θέμα είναι οτι δεν μου λένε ποιο ακριβως ειναι τ προβλημα..Το μόνο που μου είπαν ειναι οτι θέλει ενα ανταλακτηκο και παω να το περάσουν την δευτέρα...Γιανα δουμε θα σταματησει....???:gnaser

nipponpower
01-12-10, 18:38
Φιλε μου περιπου τα ιδια προβληματα εχω και εγω... Εχω αλλαξει 2 φορες κολωνα τιμονιου και ακομα χτυπαει, εχω αλλαξει τις βασεις απο τις πισω δαγκανες και παλι κανουν θορυβο τα φρενα, οι τριγμοι στο εσωτερικο ειναι επισης τραγικοι και τα πλαστικα του ταμπλο, τα οποια χαλανε με το παραμικρο και ειναι και σκληρα, ειναι λες και ειναι φτιαγμενα απο πλαστικο για ταπερ. Αν ψαξεις στο ιντερνετ θα δεις οτι ειναι παρα πολλα τα παραπονα απο τους κατοχους Auris σχετικα με την ποιοτητα του αυτοκινητου και οι πιο πολλοι εχουν ακριβως τα ιδια προβληματα.
Δυστυχως η Toyota θελει να εχει τιμες αντιστοιχες του γερμανικου ανταγωνισμου αλλα ποιοτητα αρκετα υποδεεστερη. Με αυτη της τη σταση καποια στιγμη θα τιμωρηθει απο τους καταναλωτες που τωρα πηγαινουν με κλειστα τα ματια να αγορασουν τα αυτοκινητα της.

COROLLAKIAS MIXALHS
01-12-10, 19:07
Φιλεου χρηστο κατ'αρχην καλοσηρθες στη παρεα μας!Η toyota οπβς ανεφερε και ο mad φημιζεται για τους κινητηρες της! Αν πιασεις την κεντρικη γεφυρα του αμαξιου,ενος καινουριου auris θα ακουσεις να τριζει εντονα πραγμα το οποιο φαινεται πριν ακομα αγορασεις το αμαξι. Δεν συγκρινεται η ποιοτητα των γερμανικων με αυτη της toyota!Τα παραθυρα τα εχω κι εγω. Τωρα για τριγμους και τετοια ειχα κυριως απο την κεντρικη σιτα του air condition μεχρι ποφ αναρτηση και εξατμιση δημιουργησαν κι αλλους τριγμους στους οποιους δεν δινω σημασια γιατι στην περιπτωση μας ειναι λογικοι. Για τα φρενα που σφυριζουν στα αλλαζουν στην εγγυηση. Ειναι απο τα τακακια. Για την κολωνα εχει βγει εγκυκλιος για αλλαγη τουλαχιστον για το pro f/l την οποια και αλλαξα και λυθηκε το προβλημα μου. Πιστευω οτι ησουν λιγο ατυχος. Ασε το αμαξι να το δουν. Δν χανεις τιποτα. Αν με ρωτησεις παντως και παλι θα πω toyota και ξερο ψωμι.

MARMEL
01-12-10, 20:43
ναι αλλα το θεμα ειναι οτι γενικα σε προβληματισμους παρομοιους ποτε και κανενας δεν λεει τπτ...

με το που αναφερει καποιος καποιο περιστατικο τσουπ πεταγοντε ενας ενας... :)

το διαπιστωσα αμεσα με το που εγραψα ελατωματα τα οποια ειδα στην Ε12 μου...

kpagonaris
01-12-10, 21:00
Φιλε Χρήστο, κατ'αρχήν καλωσήρθες και καλή διαμονή! Τώρα, για όλα αυτά που αναφέρεις, μπορώ να πω ότι σε βρήσκω πολύ ψύχραιμο. Κάνε μια λίστα με τα προβλήματα που εντόπισες και ζήτησε επανέλεγχο από την αντιπροσωπεία. Λίγη υπομονή χρειάζεται αλλά στο τέλος πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά!!!

xristosmk
02-12-10, 00:13
Καλό μας μήνα αρχικά...
Ευχαριστώ ρε παίδες για τις απαντήσεις...!
Το πρόβλημά μου είναι περισσότερο στο ότι ταλαιπωρούμε άδικα, δεν ζητάω τραγικά πράγματα, και το κυριότερο ήθελα σωστότερη αντιμετώπιση αλλά και υποστήριξη απο την αντιπροσωπεία στην οποία "έσκασα τα φράγκα"!!

Πιστεύω όπως και πλέον διάβασα απο τις απαντήσεις σας πως λύσεις υπάρχουν!
Δεν μου αρέσει καθόλου όμως που πρέπει να κυνηγάω εγώ τον κάθε "περίεργο" υπάλληλο-αντιπρόσωπο της toyota για να κάνει τη δουλειά του τώρα που είναι νωρίς!
Δεν θέλω να πληρώνω απο την τσέπη μου, αργότερα, προβλήματα που έχουν προκύψει στους πρώτους μήνες επειδή αδιαφόρισα ή αδιαφόρισαν στην αντιπροσωπεία και θα έχω βγεί εκτός εγγύησης! Πώς θα το κάνουμε δηλαδή;
Γιαυτό είναι και η εγγύηση!

Και ναι ωραία, συμφωνώ toyota και πάλι toyota, μια χαρά τσουλάει το αυτοκίνητο και δεν είχα απο την πρώτη μέρα παράπονο, όσον αφορά την συμπεριφορά του στο δρόμο, μέχρι που "μουλάρωσε" λόγω του αισθητήρα!!
Οι τριγμοί στην πλευρά του οδηγού καθώς και τα αφρολέξ - σγουγγαράκια που προανέφερα οτι βγαίνουν στο ταμπλό μπροστά, αφού τα κοίταξε ένας συνάδελφος που γνωρίζει 5 πράγματα παραπάνω μου είπε οτι πρέπει να είναι λόγω του οτι μου έκανε δώρο η αντιπροσωπεία τον συναγερμό, πράγμα που σημαίνει οτι για να κρύψουν τα καλώδια απο τους αισθητήρες που βρίσκονται στον κεντρικό καθρέπτη έλυσαν και έδεσαν κάποια πλαστικά απο την πλευρά του οδηγού. Άρα χαλάρωσαν και "παίζουν μπάλα" με εμένα να προσπαθώ μάταια να κανω τον διαιτητή... !!

Τέλος, θα μπορούσα να επέμβω και μόνος μου οσον αφορά τους τριγμούς σε πολλά σημεία, τα χέρια μου πιάνουν ... αλλά λόγω εγγύησης είναι δεμένα!! Λίγη σιλικόνη στα κενά ανάμεσα σε πλαστικό και λαμαρίνα και όχι μόνο δεν θα κουνιέται φύλο αλλά θα λειτουργήσει καλύτερα ηχομονωτικά!!
Τελοσπάντων, ελπίζω μιας και μπήκε ο δεκέμβριος να μην με βρει ο καινούργιος χρόνος να ασχολούμαι με προβλήματα ενός αυτοκινήτου 10 με 11 μηνών...!!

tsport192
02-12-10, 02:46
Καταρχήν μια ερώτηση, ο φανοποιός εργάζεται ακόμα στην αντιπροσωπεία? Αν ναι τότε καταλαβαίνεις 2 πράγματα:
1. Ο φανοποιός δεν έχει τεχνική κατάρτιση για το αυτοκίνητό σου, μπορεί να έχει ζητήσει και να του την αρνήθηκαν, μπορεί να μην θέλει απλά να μάθει.
2. Η αντιπροσωπεία δεν αντιμετωπίζει με σοβαρότητα τον πελάτη της, καθώς απασχολεί μη κατερτισμένο προσωπικό! (για τους χ, ψ λόγους)

Γνώμη μου, βρες άλλη αντιπροσωπεία να συνεργαστείς. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τους δώσεις και άλλα χρήματα που και εσύ (όπως όλοι μας) με κόπο αποκτάς, και αυτοί να μην σε σέβονται!

Gorillas
02-12-10, 10:15
ναι αλλα το θεμα ειναι οτι γενικα σε προβληματισμους παρομοιους ποτε και κανενας δεν λεει τπτ...

με το που αναφερει καποιος καποιο περιστατικο τσουπ πεταγοντε ενας ενας... :)

το διαπιστωσα αμεσα με το που εγραψα ελατωματα τα οποια ειδα στην Ε12 μου...


Tί λες ρε πάνο. Μάλλον δεν είχες παρακολουθήσει το θέμα με την Ε12. Πολύ πριν την πάρεις γκρίνιαζα εγώ, ο billl και ο djbac.

Αν θυμάσε ο bill είχε φτιάξει το ταμπλό με σφουγγάρια και του είπαμε να προσέχει την βροχή.

PeterIoannou
02-12-10, 12:32
Πάρε τηλέφωνο στο 210-2808000, ζήτα την εξυπηρέτηση πελατών Toyota και ανάφερε το πρόβλημά σου, πού πήγες το αυτοκίνητό σου, ΠΩΣ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ, καθώς και το όνομα του φανοποιού.
Τέλος, ρώτησέ τους πού μπορείς να πας το αυτοκίνητό σου ώστε να το ελέγξουν ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ άνθρωποι που γνωρίζουν.
Να είσαι σίγουρος πως αν ξαναπάς στο ίδιο συνεργείο, κάτι θα έχει αλλάξει...

Ma-corolla
03-12-10, 18:42
λοιπόν παιδια τα ξέρουμε τα πρώβλήματα με τους τριγμους εγώ πάλι δεν ξέρω έχω Auris αλλά εντάξη σιγά τρίζει και τι εγινε? τα πλαστικά είναι πολύ σκληρά στο 2007 στα μεταγενέστερα f/l η ποιοτιτα η τουλάχιστον οτι εχει το 2007 μου έχουν πεί πολιτές οτι τα βελτίωσαν αρκετά λογο του οτι οι καταναλωτές εκαναν συνέχεια παράπονα. Τα φρένα σε όλα τα αυτοκίνητα σφηρίζουν δεν είναι τα τακακια παντα Εάν μπεί σκόνι η εάν μας αρεσουν χωματόδρομοι οπως το πατερα μου καθε φορά που πάει και μπένει στον ψωματοδρομο μετά τα τακάκια σφηρίζουν πολυ φυσιολογικό το βρίσκω. Τωρα εάν θα τημωριθεί η Τoyota η κάποιος άλλος κατασκευαστει θα το δουμε. Γιατί εχω δεί πολλά γερμανικά καπου στο δρόμο με μηχανική βλάβη.
Το θεμα ειναι ποίο Πήγε κανενας να το αναφέρει να παρει τηλέφωνο στα κεντρικά ή να γράψει ενα mail για να το πουν και στην ΤΜC(Toyota Motor Corporation) ????????

ΜΑΝΩΛΗΣ 19
03-12-10, 21:27
Πρίν από 7 μέρες παρέλαβα το καινούριο μου αμάξι,auris 1,6,μόλις το πήρα το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να βάλω βενζίνη και να ακούσω κανένα τραγουδάκι στην διαδρομή,συνηδητοποίησα οτι τα χειριστήρια στο τιμόνι (τα αριστερά μόνο,όχι το δεξί) δεν ανταποκρινόντουσταν όταν τα πάταγα.Επέστρεψα στην αντιπροσωπία και μου είπαν πως μάλλον είναι κάποια ασφάλεια,χωρίς να το δούν το αμάξι,και έλα αύριο σάββατο να το δεί ο ηλεκτρολόγος,πήγα την επόμενη από τις 8 το πρωί,τηλεφώνησε στην τουοτα κηφισού και του είπαν πως δεν έχουν ηλεκτρολόγο γιατί ήταν σάββατο,οπότε τσάμπα το ξύπνημα και το τρέξιμο!Περιμένω να πάει Δευτέρα να του το πάω να δώ τι γίνεται.....Το πιό τραγικό είναι οτι το αμάξι μου το καθυστέρησαν 7 ημέρες,εργάσιμες παρακαλώ,και η απάντηση του πωλητή ήταν ''Προσέξτε τι θα απαντήσετε στις ερωτήσεις τις τουοτα σχετικά με την εξυπηρέτηση που έιχατε,να πείτε πλήρως ευχαριστημένοι!!'' Είναι ή δεν είναι τραγικοί?????????????????

COROLLAKIAS MIXALHS
04-12-10, 12:04
Μανωλη απο ποια αντιπροσωπια το πηρες το αμαξι;Σε ολες τις εξουσιοδοτημενες αντιπροσωπειες το συνεργειο ειναι ανοιχτο απο 08:00 εως 16:00 απο δευτερα εως παρασκευη. Πηγαινε στον κηφισσο και μιλα με τον Βασιλη Καραζουρνια. Θα εξυπηρετηθεις αμεσα!

COROLLAKIAS MIXALHS
07-12-10, 17:30
Μανωλη τελικα πηγες για το αμαξι;;;Δν μας ειπες αν εκανες κατι...

ΜΑΝΩΛΗΣ 19
08-12-10, 00:14
Αύριο το πρωί θα το πάω.Απο την αντιπροσωπια στην Αχαρνών το πήρα.Να πάω κατευθείαν κηφισό λές?

COROLLAKIAS MIXALHS
08-12-10, 17:52
Μανωλακη τωρα ειδα το μνμ. Δν ξερω αν πηγες αλλα μιας και συνεργαζομαστε με εκει πηγαινε. Ειναι αλλη η εξυπηρετηση.

ΜΑΝΩΛΗΣ 19
10-12-10, 19:24
Πήγα την τετάρτη το πρωί στην Τουοτα στον Κηφισο και το έφτιαξαν,βασικά το σύνδεσαν γιατι ο πρωτομάστορης δεν είχε συνδέσει την φύσα...Όλα οκκκκκκκ!!!!!!!!:ANGEL