PDA

Επιστροφή στο Forum : Ερωτήσεις πρίν απο αγορά Auris Premium 1.6 MMT


macakis
05-01-10, 11:27
Καλώς ώρισα, καλώς σας βρήκα και Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους!!! :)

Ενδιαφέρομαι για αγορά Auris Premium 1.6 MMT και εχω κάποιες απορίες σχετικά με κάποιες λεπτομέρειες που νομίζω πως δεν είναι ξεκάθαρες στο προσπέκτους του Auris. Πριν γράψω αυτο το post έψαξα κάπως το forum μηπως βρώ απαντήσεις αλλά δεν...!

Η πρώτη μου απορία εχει να κάνει με το αν διατείθεται το συγκεκριμένο μοντέλο με εργοστασιακά φώτα xenon.

Η δεύτερη απορία μου είναι αν διατείθεται με δερμάτινο σαλόνι (πάντα εργοστασιακό) και αν ναι σε τι αποχρώσεις? Εγώ ενδιαφέρομαι για μαύρο.

Η τρίτη απορία μου (η οποία ίσως και να είναι υποκειμενική) αφορά το ΜΜΤ. Έχω διαβάσει σε διάφορες ιστοσελίδες οτι είναι "το αδύνατο σημείο" του κατά τ' άλλα πολύ καλού αυτοκινήτου. Αυτό ισχύει? Τι ιδιοτροπίες έχει που να του δίνουν τέτοιο τίτλο? Λειτουργεί ως πλήρως αυτόματο ή χρειάζεται να κάνω εγώ τις αλλαγές στις ταχύτητες?

Η τέταρτη απορία μου είναι εαν οι εξωτερικοί καθρέπτες μπορούν να είναι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι? Έχω συνηθίσει απο το τωρινό μου αυτοκίνητο και είναι πολύ εξυπηρετικό χαρακτηριστικό.

Η πέμπτη απορία μου είναι εάν διατείθεται το συγκεκριμένο μοντέλο με ηλιοροφή.

Και τέλος η έκτη απορία μου αφορα το σύστημα παρκαρίσματος ΤΡΑ 800.
Υπάρχει κάποιος που να το έχει τοποθετήσει? Πώς λειτουργεί? Έχει "βγάλει" προβλήματα? Ο ήχος βγαίνει απο τα ηχεία του ηχοσυστήματος (όπως συμβαίνει σε πολλά εργοστασιακά) ή απο ξεχωριστό ηχείο?

Όπως ίσως να καταλάβατε, είμαι πολύ της άνεσης...

Να διευκρινήσω οτι δεν έχω πάει ακόμα σε κάποια αντιπροσωπία για να λύσω αυτές τις απορίες μου, όπως επίσης και το ότι δεν είμαι και πολύ των επιδόσεων και της ταχύτητας. Απλώς θέλω ενα αυτοκίνητο μεγαλύτερο απο το τωρινό μου (Citroen C3 1,4 Exclusive = full extra) για να καλύψω μελοντικές ανάγκες (ερχομός παιδιού/παιδιών) κι επειδή η οικογένεια της γυναίκας μου (φρεσκοπαντρεμένος) έχει το Corolla (hatchback 2004) και το πρώτης γενιάς yaris και ειμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την ποιότητα τους, ορκίστηκα οτι το επόμενο αυτοκίνητο μου θα είναι TOYOTA.

Συγνώμη για τη φλυαρία και σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Fanis
05-01-10, 11:40
για πολυ σιγουρες απαντησεις παρε ενα τηλ τον Οικονομοπουλο Γιωργο εκ μερους του Club , στον Πασπαλιαρη που ειναι ο πωλητης μας και ο μοναδικος που θα σου απαντησει σιγουρα.

ALIEN-3-
05-01-10, 15:40
1. Φώτα ξένων, όχι
2. Δερμάτινο σαλόνι μαύρο, ναι
3. Με το MMT μπορούν οι αλλαγές να γίνονται και αυτόματα και από σένα με τα αυτάκια πίσω από το τιμόνι.Προσωπική εμπειρία δεν έχω αλλά αυτοί που το έχουν δεν είναι και πολύ ευχαριστημένοι.
4. Εξωτερικοί καθρέπτες να είναι ηλεκτρικά αναδιπλούμενη, όχι
5. Ηλιοροφή , ναι
6. Το έχω εδώ και 3 χρόνια περίπου ,από τότε δηλαδή που το αγόρασα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ,δεν έχω παρατηρήσει από που βγαίνει ο ήχος αλλά είναι ικανοποιητικός .

το 6 να το ζητήσεις σαν δώρο .εμένα με βάλανε αυτό και συναγερμό .
Άντε και καλορίζικο................. :)

COROLLAKIAS MIXALHS
05-01-10, 18:40
Σωστα τα ειπε ο alien και για τους αισθητηρες βαζουν μπιπερ στο πορτπαγκαζ ψηλα!Επισης δερματινα εχει και σε μαυρο με βυσσινι!Τα εχω δει και ειναι αρκετα ομορφα αν και δεν θα εβαζα δερματινα!Καλοριζικο φιλαρακι!

macakis
07-01-10, 08:19
Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Νομίζω οτι έχω καλυφθεί πλήρως εκτός απο το ΜΜΤ για το οποίο ίσως θα πρέπει να κάνω test drive για να έχω ξεκάθαρη άποψη. Να είστε καλά!

johnny_28
09-01-10, 17:57
κανε test drive και ελα να μας πεις τις αποψεις σου....

Ma-corolla
09-01-10, 22:44
Οσον αφορά για τα ξένον φώτα η απαντηση ειναι ναι απο οτι ξέρω.

DaveMustaine13
09-01-10, 23:39
Οσον αφορά για τα ξένον φώτα η απαντηση ειναι ναι απο οτι ξέρω.

Δυστυχως δεν υπαρχει στα αξεσουαρ..

sotoskap
09-01-10, 23:45
Σημερα έμαθα πως ερχεται το facelift και αν δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα (που δεν υπάρχουν 1,6 premium) είναι ανεφικτες οι παραγγελίες στο εργοστάσιο!

Οπότε τα xenon, το εργοστασιακο δερματινο σαλόνι που συνοδεύεται και απο θερμαινομενα καθίσματα και η ηλιοροφή δεν μπορουν να γίνουν παραγγελία αυτή την περίοδο!

Καλά θα κανεις να πας σε μια αντιπροσωπεία να στα πουν αναλυτικά και με τιμες (εστω και πιθανες) γιατι αν τις ακουσεις ισως αλλαξεις γνωμη για πολλα απο αυτά (αν οχι για όλα).

DaveMustaine13
10-01-10, 13:16
Σημερα έμαθα πως ερχεται το facelift και αν δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα (που δεν υπάρχουν 1,6 premium) είναι ανεφικτες οι παραγγελίες στο εργοστάσιο!

.

Ποτε περιπου ερχεται το facelift ?

sotoskap
10-01-10, 15:04
Ποτε περιπου ερχεται το facelift ?

Αυτό δεν το ήξεραν ακόμα ουτε αυτοί! Υπολογίζουν κανα 2μηνο.

DaveMustaine13
13-01-10, 19:58
Αυτό δεν το ήξεραν ακόμα ουτε αυτοί! Υπολογίζουν κανα 2μηνο.

Κατι ακουσα για Μαιο! Εμαθες τιποτα καινουργιο ?

vlaxomand
15-01-10, 13:26
ειμαι κατοχος 1.6 πρεμιουμ με ηλιοροφη ΜΜΤ

οι επιλογες που εχεις ειναι 3.
λειτουργεια αυτοματου
λειτουργεια αυτοματου με χρηση button sport.
(το οποιο κανεις τις αλλαγες σε πιο μεγαλο φασμα στροφων,
οπως επισης κ τα κατεβασματα κατα την διαρκεια του φρεναρισματος
κρατωντας την μηχανη με στροφες. -πολυ ωραιω σε καταβαση-
κ'
η λειτουργεια η χειροκινητη με τα αυτακια 'η με το λεβιεδακι

στην χειροκινητη λειτουργεια δουλευει σαν ενα κανονικο αυτοκινητο,
στο αυτοματο ειναι λιγο ιδαιετερο-ιδιοτροπο (μεχρι να το μαθεις- μπορει κ να σε εκνευρισει- εγω μετα απο ενα 1 1/2 χρονο πλεων δεν εχω κανενα προβλημα)
εαν το αγοραζα παλι , στο αυτοματο θα πηγαινα ξανα.