PDA

Επιστροφή στο Forum : KE-25 sl (μηπως ειμαι ----φαρδος????)


sokratis
01-07-09, 18:50
Γεια σε ολους. Η ιστορια εχει ως εξης. Γυρω στον Οκτωβρη του 70 βγηκε απο την γραμμη παραγωγης (συμφωνα με το σειριακο αριθμο). 23 ιανουαριου του 71 εβγαλε 1η αδεια στην Ελλαδα (καπου στην Αθηνα ). Το καλοκαιρι του 73 αγοραστηκε απο τον ως σημερα Ιδιοκτητη του στα χαρτια. Το αυτοκινητο το εβλεπα συχνα απο το 87 εως το 2006 γιατι κατοικουσα κοντα με τον ιδιοκτητη. Απο τον Ιουλιο του 2006 το εβλεπα καθημερινα γιατι παρκαρει διπλα στο δικο μου, μιας και ο ιδιοκτητης εγινε πεθερος μου:hehe . Γνωριζοντας την τρελα που εχω με τα παλια αυτοκινητα,:shoothim :beg μου το παραχωρησε. Αν και σε πολυ καλη κατασταση στο αμεσο μελλον θα το ανακατασκευασω πληρως σε original. (Αντε θα τον αφηνω νο το κανει καμια βολτα που και που.) Αυτο το κιτρινο corollaki κυκλοφορει κανονικα στην Αττικη τα τελευταια 36 χρονια (για οσους το εχουν δει). Εξωτερικα εναι ολα γνησια εκτος απο τη μασκα και τους καθρεπτες.Εσωτερικα ολα γνησια. Το μοτερ δυστηχως 4κ με πενταρι. Το γνησιο μοτερ 3Κ-Β δεν υπαρχει, εχω μονο τις πολαπλες, τα καρμπυλατερ και το σαζμαν. Οποιος εχει η ξερει που θα βρω κατι γι αυτο το αυτοκινητο στην Ελλαδα ενδαφερομαι. Σε λιγες μερες θα ανεβασω και photo.

diafanh-psyxh
01-07-09, 19:03
φίλε μου μπορώ να πω πως είσαι ένας τυχαιρός άνθρωπος και αφού όπως λες ειναι καλοσυντηρημένο το corollaki με το καλό να του κάνεις την ανακατασκευή και να το χαίρεσαι και εσύ και ο προηγούμενος κάτοχος του.

JL_e10
01-07-09, 19:04
Κατ αρχην ωφειλω να σε :beg:beg:beg γιατι εχεις ενα πολυ παλιο Corolla, το οποιο σου αρεσει και -οπως μας γραφεις κι εδω- το διατηρεις σε πολυ καλη κατασταση. Περιμενουμε εναγωνιως φωτο!!! Τωρα,οσον αφορα το θεμα της ανακατασκευης πιστευω οτι πρεπει να μιλησεις καλυτερα με τον enduras-KE30, ο οποιος εχει ισως την καλυτερη 30αρα που κυκλοφορει στους ελληνικους δρομους. Ενα μεγαλο μπραβο σου αξιζει, αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν θα καταφερεις να βρεις και πολλα απο τα γνησια ανταλλακτικα που θελεις.

Η ευχη που σου δινω ειναι να σε αξιωσει ο Θεος να το κανεις οπως το εχεις ονειρευτει, και να δειχνει και σε εμας τους 20αρηδες ενα κομματι απο την Ιστορια του πιο αγαπημενου αυτοκινητου στον κοσμο, και οταν στεκομαστε διπλα του να αισθανομαστε δεος και ριγος. Τουλαχιστον εγω ετσι ενιωθα οταν πρωτοειδα την ΚΕ30 του enduras, μετα τον ενθουσιασμο για την δουλεια που χει ριξει το παληκαρι.

Και για οσους δεν μπορειτε να φερετε το αυτοκινητο στο νου, ιδου. Απλα κουκλι.
http://www.youtube.com/watch?v=t0Eh7vxBnB8&feature=related

KOSTAS_KE35
01-07-09, 22:19
ενα τετοιο αμαξι ειχε φτιαξει ο πατερας μου και ετρεχε στους αγωνες εδω στα χανια μεχρι που πηρε το κε35 που το εχω εγω τωρα στα χερια μου,παντος το αμαξακι ειναι ειναι πολυ ωραιω και ενα μπραβω στο σωκρατη που σκευτεται να το αναπαλαιοση

madvinegar
02-07-09, 09:21
Καλημερα Σωκράτη!
Εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο...

Το ιδιοκτήτη τον έκανες πεθερό για να "πλευρίσεις" την ΚΕ-25??? :hehe
ή ετυχε? :hehe

(αντε να σε πιστεψουμε τωρα! :hehe)

κωνσταντίνος
02-07-09, 09:34
Καλημερα Σωκράτη!
Εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο...

Το ιδιοκτήτη τον έκανες πεθερό για να "πλευρίσεις" την ΚΕ-25??? :hehe
ή ετυχε? :hehe

(αντε να σε πιστεψουμε τωρα! :hehe)

χα χα χα Δεν παίζεσε !!!

Μπράβο παντος στο παλικάρι για το οχημα το οποίο απ οτι κατάλαβα ειναι σε καλή κατάσταση χάρη στον πεθερό οπότε ενα μεγάλο μπράβο και σε αυτόν !!!!!!!!!!!!!

TOLIS EE80
02-07-09, 10:20
Φιλε, πραγματι εισαι πολυ τυχερος.
Δεν θα ειναι και τοσο ευκολο να βρεις πραγματα για το αυτοκινητο σου στον ελλαδικο χωρο, ωστοσο υπαρχουν καποια site (θα τα ανεβασω καποια στιγμη) που εχουν γνησια και καινουργια ανταλλακτικα.
Περισσοτερες πληροφοριες μπορεις να εχεις για την Κ2* στο rollaclub.com

endurasKE-30
02-07-09, 12:34
Δημητρη ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!!
Σωκρατη με γεια η 25αρα!
Να το προσεχεις και μακαρι να το κανεις οπως επιθυμεις!
Η ανταμοιβη???
η προσωπικη σου ευχαριστηση η οποια γινεται ακοοοομη μεγαλυτερη οταν ακους τετοια λογια οπως του Δημητρη!

Αααα και μην ξεχνας!!!
Τα αυτοκινητα αυτα ειναι ζωντανα!!!