PDA

Επιστροφή στο Forum : Ερωτησεις Αρχαριου


eskim42
07-06-09, 21:01
Καλησπέρα σας. Είμαι νέο μέλος καλώς σας βρήκα :hi
Ψάχνω για αυτοκίνητο και ένας φίλος μου έχει ένα celica με τον ασημοκάπακο και παίζει ενδεχόμενο να μου το δώσει . Απλά θέλω να μάθω κάποια βασικά , στις πόσες στροφές μεχρί πόσες ανοίγει σωστά και γενικά σε τι φάσματα στροφών έχει δύναμη , και γενικά κάποιες λύσεις για σωστή λειτουργία του κινητήρα, όχι απαραίτητα βελτώση μίας και απο τι ξέρω βελτιώνεται πολύ δύσκολα . Ρε παίδες αυτό που λέτε για μονίμως ανοιχτή πεταλούδα τι εννοείτε?Πώς το κάνεις πώς δουλεύει?Ακόμα έχω διαβάσει για δίαφορες μόντες στην 4 απλή εισαγωγή του κινητήρα.Εκεί τι κάνουμε ακριβώς?
Ακόμα το παιδί μου είπε στην μετατροπή πώς δέν άλλαξε σαζμάν και απο τι καταλαβαίνω η 4η και η 5η δέν είναι τόσο δυνατές όσο η 1η 2η 3η .Ισχυεί αυτή η ανησυχία μου? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας .

tasos 4age 2v
07-04-10, 20:20
για αρχη βαλε φιλτρο εξατμηση = 54 mm σωληνα χωρις καταλυτη με τελικο οχι μεγαλυτερο απο 100φ μια φιλτροχωανη sparco + ενα ρυθμιστη βενζινης και ρυθμισε τον στα 3 bar. οσο για την 4η κ 5η αν κανεις αυτα που σου ειπα θα δεις πως θα γεμιζουν. αν ο φιλος σου εχει βαλει αντικοφτη χιλιομετρων η 4η θα φτανει 210. για παραπανω αλογα θες πολλα λαλα.

Pantelis
07-04-10, 22:18
σε αυτο το σκαφος το μοτερ αυτο ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ....