PDA

Επιστροφή στο Forum : Σύστημα Έξυπνης Εισόδου & Εκκίνησης


ripper30780
07-05-09, 18:30
Φίλοι μου είμαι πολύ κοντά στο να αφήσω το όμορφό μου Starlet-άκι και να αγοράσω το καινούριο μου Auris....:jumpers

αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω, αν ξέρει κανείς, είναι αν το Σύστημα Έξυπνης Εισόδου & Εκκίνησης (το οποίο εμφανίζεται να προσφέρεται στον εξοπλισμό ΜΟΝΟ του 1.6 Premium!!!!) προσφέρεται έξτρα κατόπιν παραγγελίας στις εκδόσεις των 1.33l και 1.4l??????:question:question

:?:

_nicolas_
07-05-09, 19:42
Αν δεν κάνω λάθος είναι ένα κλειδί το οποίο το έχεις πάνω σου δεν το χρησιμοποιείς σαν κλειδί όπως τα συνηθισμένα, πλησιάζεις στο αμάξι και πατάς ένα κουμπάκι στο χερούλι και ανοίγει έτσι απλά, τώρα για την εκκίνηση πατάς απλά το start button χωρίς να βάλεις κάποιο κλειδί στη μίζα.

sotoskap
07-05-09, 20:48
Είναι σύστημα ευκολής πρόσβασης (easy entry για την ΤΟΥΟΤΑ) με το οποίο ξεκλειδώνεις το αυτοκίνητο, έχοντας το τηλεχειριστήριο στην τσέπη σου και απλά πλησιάζεις και ακουμπάς την χειρολαβή.
Για να εκκινήσει ο κινητήρας, απλά πατάς το πεντάλ του συμπλέκτη και μετά το start button. Αντίστοιχα τον σβήνεις.

Και για να απαντήσω στην ερώτησή σου : ΟΧΙ δεν μπορεί να παραγγελθεί σε άλλη έκδοση.

ripper30780
07-05-09, 21:47
είναι μεγάλο λάθος από την toyota αυτό, γιατί έτσι το διαφήμιζε όταν πρωτοκυκλοφόρησε, άσχετα που μπορεί από τότε να το έδινε μόνο σε αυτή τη μια και μόνη έκδοση(!!!!! Σίγουρα όχι να το δίνει σε όλες τις εκδόσεις όπως αυτή των 12.870 Ευρώ που είναι η πιο οικονομική, αλλά τουλάχιστον στην πιο πλούσια έκδοση κάθε κατηγορίας κυβικών ίσως??) anyway κανείς μπορεί να κάνει ότι θέλει σίγουρα, για να προσελκύσει αγοραστές, οπότε δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πω.