PDA

Επιστροφή στο Forum : Γεια χαρά και καλή χρονιά.


madvam
03-01-09, 05:47
Γεια και χαρά σε όλους, είμαι καινούριος εδώ(μόλις σημερινός), όπως και νέος κάτοχος Auris.
Καθολου τυχερος θα ελεγα διοτι απο την τριτη μερα που το πηρα (πριν 2.5 μηνες) το εβαλαν στο ματι και μου το χαραζουν (3 επιθεσεις συνολικα) με αποκοριφομα τη χθεσινη (πρωτοχρονιατικο....) που μου εσπασν και ενα καθρεπτη. Θα ηθελα μεταξυ των αλλων που θελω να ρωτησω αν εχει καποιος καποια εμπειρια η γνωσεις για τις χαρακιες. Ολες ειναι βαθιες (θα ερθουν κ φοτο) και σε εμφανη σημεια.. Αν ξερει καποιος καποιο τροπο αντιμετοπισης ας βοηθισει παρακαλω.

JL_e10
03-01-09, 07:15
Καλημερα φιλε μου, καλως ηρθες στο club και καλη χρονια. Σε καταλαβαινω απολυτα οπως και πολλοι ακομα απο εδω μεσα, καθως ουκ ολιγες φορες εχουμε δει χαρακιες στα καμαρια μας. Εχε το νου σου για τα μελη του club που βρισκονται στην Κρητη, προκειμενου να σου λυσουν οποιαδηποτε απορια και να σου δωσουν καθε πληροφορια που μπορει να χρειαστεις. Ο πρωτος που μου ερχεται τωρα στο μυαλο ειναι ο akis308.

Alex-poli
03-01-09, 13:30
Καλως ήρθες φίλε και καλή διαμονή στην παρέα μας...:hi

diafanh-psyxh
03-01-09, 14:46
φίλε μου καλώς ήρθες στην παρέα μας.ευχομαι πολλά,απροβλημάτιστα και ασφαλή χιλιόμετρα.μήπως "ενοχλει" εκεί που παρκάρεις?υπαρχουν και ελαφρόμυαλοι.μήπως παρκάρεις εκεί που θέλουν να παρκάρουν κάποιοι άλλοι για να έχουν το αυτοκίνητό τους σχεδόν έξω από το σπίτι?
για τις γρατζουνιές τώρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια αλοιφή αν και αν είναι βαθιές δεν θα έχει και μεγάλο αποτέλεσμα

vassilis_vvti
03-01-09, 15:29
Aν εχει παρει χρωμα δεν κανει τιποτα οι αλοιφει υπαρχουν κατι αυτοκολητα αλλα ειναι καγκουρια(για εμενα).ΚΑλως ηρθες φιλε.

madvam
03-01-09, 15:53
Ευχαριστώ όλους για το καλοσόρισμα και για το ενδιαφέρον που δίχνεται. Το αυτοκινητο σιγουρα δεν ενοχλει γιατι ειναι σε "ουδετερο" δρομο, που δεν εχει σπιτια.. Ενα internet cafe ειναι εκει που συχναζω.. Υποψιαζομαι κατι πιτσιρικαδες που οσο περνανε τα χρονια αποθρασυνοντε(?) και πανε.. Δοκιμασα αλοιφη ψιλη και με πιο χοντρους κοκους.. Δεν εφερε αποτελεσμα.. Ειναι καλυτερα απο πριν αλλα ... :/ Τον καθρεπτη ευχτυχως τον σουλουπωσα και δε φενετε κατι αλλα οι γρατζουνιες ειναι too much.. στο κολονακι απο απο το ντεποζιτο , στο καπο.. και στις δεξιες πορτες. Να βαλω αυτοκολιτα το σκεφτηκα φιλε μου αλλα τα σημεια δεν το κανουν ευκολο, μαλλον πιο ασχημο θα γινει.. Εχω ακουσει κατι για καπιους μαρκαδορους η αν ξερει καποιος καποια αλοιφη για τετοιες περιπτωσεις. Προσπαθω να αποφυγω το βαψιμο γιατι ειναι αμαρτια χρωσταω τοσα λεφτα.. 2 δωσεις εχω πληρωσει μολις.. και αν το βαψω και μου το ξαναχαραξουν? θα αυτοκτονισω :P . Ευχαριστω και παλι

Μαρία
03-01-09, 16:38
Καλώς ήρθες και από μένα και καλή χρονιά.Ως παθούσα με τις χαρακιές και επειδή ποτέ δεν είναι σίγουρο το μέρος που το παρκάρουμε,θα σε συμβούλευα να μην κάνεις τπτ προς το παρόν και αν μαζευτούν αρκετές(ευχομαι να μην γίνει ποτέ),τότε το βάφεις όλο.Οι δικιές μου πρόσφατες που έχω είναι πάρα πολύ βαθιές.:( :( Το παλέψαμε με τον Φάνη μήπως γίνει κάτι,αλλά το κακό παραμένει.Οι αλοιφές κάνουν δουλειά στα μικρογρατσουνισματάκια και όχι σε χαρακιές με κλειδιά που έχουν χαλάσει εντελώς το χρώμα.Επίσης αυτοκόλλητα αλλά και τοπικές βαφές,κατά την ταπεινή μου άποψη,δεν επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα..οπτικό δλδ.
Καλή διαμονή και πάλι.

vassilis_vvti
03-01-09, 17:21
φιλε μερικα φανοποια κανουν σβησιμο γρατσουνιας(δηλαδη στο σημειο μονο και οχι σε ολη την πορτα πχ) και περνουν γυρο στα 40ε.

ALIEN-3-
04-01-09, 16:33
εγω πείρα με 3 ευρό απο τουότα χρώμα με πινελάκι σαν διορθωτικό είναι και όπου μου έφυγε χρώμα το έβαψα και δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου

diafanh-psyxh
04-01-09, 17:47
ναι αλλά αν η χαρακές έχουν μήκως κανα μέτρο τότε ξέρεις πως θα φαίνεται?καλήτερα να το αφήσει έτσι

ALIEN-3-
04-01-09, 20:13
ναι αλλά αν η χαρακές έχουν μήκως κανα μέτρο τότε ξέρεις πως θα φαίνεται?καλήτερα να το αφήσει έτσι
Ναι σίγουρα ανάλογα την ζημιά .Εμένα μου κάνανε μια πολύ βαθιά με κλειδί αλλά μικρή σε μήκος και την έβαψα ,όπως και κάτι σημάδια απο πετραδάκια στο καπο και στον προφυλακτήρα .Τώρα για μια που μου κάναν στην πόρτα απο πάνω ως κάτω την πρώτη μέρα που το αγόρασα πήγα σε έναν γνωστό μου έβαλε μια αλοιφή μου το έτριψε κιόλας με ένα μηχάνημα και δεν φαίνεται τπτ

madvam
05-01-09, 19:22
Μαλλον κι εγω με το πινελο θα το διορθωσω.. Δε ρισκαρω βαψιμο γιατι μπορει να μου ξανακανουν ζημια.. Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας.

sashatoyota
07-01-09, 00:22
Γεια σου φιλε καλως ηρθες και καλη χρονια,και εγω κατι γρατζουνιες στο σποιλερ με βαφη και πινελακι προς το παρων κατι καλυψα μεχρι να το φτιαξω.