PDA

Επιστροφή στο Forum : αναρτηση 1.4 3πορτο


corolla arta
23-04-08, 02:29
καλησπέρα σε ολους.το αυτοκινητο μου εχει 140000 χλμ και ηρθε ο καιρος(πολυ αργα) να αλλαξω αμορτισερ και ελατηρια στο αμαξι γιατι παει σαν βαρκα!!!!!ρωτησα για αμορτισερ και μου ειπαν τα kayaba τα ρυθμιζομενα 650 ευρω και 250 τα ελατηρια H/R.μου φανηκαν πολλα τα χρηματα και δεν εκανα ακομα κινηση.επισης σε αλλο συνεργειο που ρωτησα μου ειπαν για τα kayaba τα μαυρα 320 ευρω και H/R ελατηρια 230 ευρω.σκεφτομαι λοιπον και λογω χρηματων αλλα και λογω του οτι δεν νομιζω να ξερω να χειριζομαι τα ρυθμιζομενα να καταληξω στην δευτερη επιλογη.εχει κανενας δοκιμασει τα συγκεκριμενα αμορτισερ και ελατηρια?το συνδυασμο δηλαδη.θελω το αυτοκινητο να εχει κρατημα και να μπαινω στις στροφες καλα.....γιατι με τα μαμα και στην κατασταση που ειναι τωρα ειναι χαλια.για τα ελατηρια μιλαω για 3-3.5 ποντους χαμηλωμα.ευχαριστω εκ των προτερων.

Nikos
23-04-08, 07:07
Φίλε μου καλως ήρθες στην παρέα μας.
Κάνε μια αναζήτηση στο COROLLA EDITIONS και στην ενότητα corolla 111(G6).
Υπάρχουν κάποια θέματα που έχουν ανοιχτεί από άλλους χρήστες που αναφέρονται σε αμορτισέρ και ελλατήρια.
Ένα από τα θέματα είναι και αυτό:http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=8850

Stetas
23-04-08, 11:08
Φίλε μου καλημέρα και καλωσήρθες και απο εμένα στην παρέα μας!
Υπάρχουν πολλά θέματα που έχουν να κάνουν με την αποριά σου, μέσα στα οποία σίγουρα θα βρείς απάντηση σε αυτό που ψάχνεις!
Καλό θα ήταν πριν ανοίγεις κάθε φορά ενα καινούργιο θέμα να κάνεις μια αναζήτηση πρώτα εαν υπάρχει το ίδιο η παρόμοιο! Ωστε να μην φορτώνουμε το server ασκοπα!
Ρίξε μια ματιά και στους κανόνες χρήσης του φόρουμ!
Και πάλι καλωσήρθες!

sub_zero
11-12-08, 19:22
φιλε corolla arta καλωσηρθες. εχω ενα κορολλακι του 98 1300 g6 κ του εχω φορεσει τα κονι τα κιτρινα κ ελατηρια eıbach pro kıt. αν το αμαξι δεν το φερνεις συνεχεια στα ορια του (πραγμα δυσκολο για οδηγο corolla!!!) κ τραβας κ κυριλε πορειες θα σου τα συνιστουσα γιατι ο συνδυασμος τους αντιπροσωπευει κ τα δυο. το συνολικο κοστος ειναι περιπου 650€. εμενα δεν μου αρεσουν τα ελατηρια γιατι θα προτιμουσα τα Η&R.

diafanh-psyxh
11-12-08, 20:08
παιδιά θα παρακαλέσω να μη συνεχίσουμε άλλο εδώ.παραπάνω ο νίκος έχει δώσει κάποιο link και ψάχνωντάς στο forum θα βρείτε σίγουρα κάτι.

ευχαριστώ για τη κατανόηση