PDA

Επιστροφή στο Forum : H Trd Μήλησε


smart
16-06-06, 12:46
Με αφορμή ένα άλλο link ανακάληψα αυτό εδω...

http://www.trdsales.com/shop/product.asp?catcode=335


Έχει πάρα πολλά για το τουτου μας...


Ξέρει κανείς κάποιον έλλην ο οποίος κάνει εισαγωγή απο TRD???

kosmas
16-06-06, 13:08
Ξέρει κανείς κάποιον έλλην ο οποίος κάνει εισαγωγή απο TRD???


Ναι,

Όλες οι αντιπροσωπίες TOYOTA
Ότι θες, τους το λες και το φέρνουν.

smart
16-06-06, 13:19
ΟΚ ευχαριστώ.

Θα το έχω στα υπόψιν μου.

toyota mania
16-06-06, 16:28
Όλες οι αντιπροσωπίες TOYOTA
Ότι θες, τους το λες και το φέρνουν.Εισαι σιγουρος κοσμα;Να σου δωσω χρηματα να μου παρεις ενα θερμοστατη TRD.

Roy-D
16-06-06, 20:43
ωραια πραγματα ειναι μονο για ts ομως??ή κανουν και για τουσ τσιπιρικους?? α αυτες ειναι οι στανταρ τιμες ή τα βρισκουμε και πιιο φθηνα???

smart
17-06-06, 14:51
Δεν ξέρω. Αυτές οι τιμές έιναι της ίδιας της TRD.

smart
17-06-06, 14:51
Όλα αυτά ειναι για το Τs Δεν ξέρω. Αυτές οι τιμές έιναι της ίδιας της TRD.

Mike_G
17-06-06, 18:51
Όλα καλά απλά πρίν πάρετε κάτι καλό είναι να ρωτήσετε αν το έχει φορέσει κανένας και τι διαφορά είδε (θετικά αι αρνητικά). Το λέω γιατί εγώ που ήμουν στο τσακ να πάρω ορισμένα πράγματα βρήκα τα ίδια (ίσως και καλύτερα) σε πολύ καλύτερη τιμή και απλά δεν γράφαν TRD επάνω. Πολλές φορές πληρώνεις ονομασία (π.χ. φίλτρο λαδιού, μπουζί κ.α.). Ηρακλή πάντως στον Πασπαλιάρη πρέπει να φέρνουν θερμοστάτη γιατί ρώτησα αν αξίζει να βάλω και μου είπαν όχι γιατί δεν κάνει κάτι ουσιαστικό στο αυτοκίνητο και υπάρχει πιθανότητα να ανάψει τσεκ (και όταν γίνει αυτό θα περάσει ο εγκέφαλος σε safe mode λόγω του ότι το πρόβλημα θερμοκρασίας κρίνεται μεγάλης επικινδυνότητας και θα έχεις μεγάλο πρόβλημα να γυρίσεις σπίτι σου). Σίγουρα πάντως είδα να έχει ο Μαλιώρας οπότε αν έχεις μεγάλο πρόβλημα να τον βρεις πάρε με τηλ και κανονίζουμε να σου βρω εγώ ένα.

toyota mania
17-06-06, 23:11
Όλα καλά απλά πρίν πάρετε κάτι καλό είναι να ρωτήσετε αν το έχει φορέσει κανένας και τι διαφορά είδε (θετικά αι αρνητικά). Το λέω γιατί εγώ που ήμουν στο τσακ να πάρω ορισμένα πράγματα βρήκα τα ίδια (ίσως και καλύτερα) σε πολύ καλύτερη τιμή και απλά δεν γράφαν TRD επάνω. Πολλές φορές πληρώνεις ονομασία (π.χ. φίλτρο λαδιού, μπουζί κ.α.). Ηρακλή πάντως στον Πασπαλιάρη πρέπει να φέρνουν θερμοστάτη γιατί ρώτησα αν αξίζει να βάλω και μου είπαν όχι γιατί δεν κάνει κάτι ουσιαστικό στο αυτοκίνητο και υπάρχει πιθανότητα να ανάψει τσεκ (και όταν γίνει αυτό θα περάσει ο εγκέφαλος σε safe mode λόγω του ότι το πρόβλημα θερμοκρασίας κρίνεται μεγάλης επικινδυνότητας και θα έχεις μεγάλο πρόβλημα να γυρίσεις σπίτι σου). Σίγουρα πάντως είδα να έχει ο Μαλιώρας οπότε αν έχεις μεγάλο πρόβλημα να τον βρεις πάρε με τηλ και κανονίζουμε να σου βρω εγώ ένα.Τα προιοντα τις TRD ειναι κορυφαια,απλως υπερτιμημενα στην ελλαδα,εως 1/2 τις τιμης τους επανω.Το φιλτρο τις TRD που εχω επανω δεν εχει καμια σχεσει με το μαμα,αλλα και με αλλα του εμποριου.Εχω κανει τομη σε μαμα φιλτρο,μολις αλλαξω και το TRD θα ανεβασω φωτο.Να αναψει check engine απο θερμοστατη λιγο δυσκολο,αν και με vvti-i ποτε δεν ξερεις :lol: :lol: :lol: εγω ομως εχω 4A-FE και απλως θα γυριζουν τα νερα στους 71c.O μαλιωρας δεν εχει αλλα θα φερει,αν μπορεις να βρεις θα σου ημουν υποχρεως.Ο κωδικος ειναι 16340-SP000 (4A-FE).

ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
18-06-06, 00:53
Ρε παιδιά εγώ ψάχνω για την τάπα ψυγείου για το Κορόλλα μου(ΤS ΄02)..Μike_G έχεις info που μπορώ να την βρω?

kosmas
19-06-06, 09:46
Εισαι σιγουρος κοσμα;Να σου δωσω χρηματα να μου παρεις ενα θερμοστατη TRD.


Εγώ δεν είμαι αντιπροσωπία.
Αν θες μπορείς να πας στον Αλεξανδρίδη να στο βάλει και να ισχύει και η εγγύηση.

powerCTS
19-06-06, 11:00
Ο θερμοστάτης δεν βγάζει check engine.
Τάπα πρέπει να έχει και ο Louis.

ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
19-06-06, 13:49
Ο θερμοστάτης δεν βγάζει check engine.
Τάπα πρέπει να έχει και ο Louis.

Thanks!! :lol: :lol: θα πάρω να ρωτήσω.

CTS03
07-07-06, 12:37
Ο θερμοστάτης TRD (71C) δεν κάνει τίποτα τουλάχιστον το καλοκαίρι. Καθυστερεί λίγο την θέρμανση του κινητήρα, ούτε όσο χρειάζεται για να ζεσταθούν τα λάστιχα! Προφανώς η ψυκτική ικανότητα του ψυγείου δεν επαρκεί για να κρατάει την θερμοκρασία κάτω από τους 82C που άνοιγε την ροή προς τον κινητήρα ο στανταρντ. Όχι μόνο η βελόνα θερμοκρασίας είναι στην ίδια θέση, αλλά μόλις σταματήσεις αμέσως ανοίγει και ο ανεμιστήρας (90-95C).
Το χειμώνα μπορεί να έχει αποτέλεσμα.

hatzidi2
07-07-06, 15:47
Το χειμώνα για να δείξει ποίο κάτω πρέπει να πηγαίνεις με καμμία 120 σταθερά χωρίς να το ζορίσεις καθόλου.

Πρέπει να χρειάζεται μεγαλύτερο ψυγείο ή ο εγκέφαλος καταλαβαίνει ότι είναι ποίο κρύο το μοτέρ και κάνει ποίο πλούσιο μείγμα για να ξαναρθει στα κανονικά του

toyota mania
07-07-06, 19:33
Ποσα λιτρα ψυγειο εχει η TS.Ο 4A-FE carina-avensis εχει 6L και δυο τεραστια βεντιλατερ που πιανουν ολο το ψυγειο,πραγματικα κορυφαιος στον τομεα αυτο.Ο ψυχροτερος θερμοστατης επιτρεπει την κυκλοφορια του ψυκτικου απο πιο νωρις,αλλα εαν το συστημα ψυξης δεν μπορει να κρατηση αυτη την θερμοκρασια θα δουλευει παλι στην εργοστασιακη θερμοκρασια.Μια καλη κινηση ειναι να Βαλετε προσθετο ψυκτικου στο ψυγειο.