PDA

Επιστροφή στο Forum : neos sto site


testos
22-05-06, 03:42
γεια σας παιδιά.. είμαι νέος εδώ και θέλω να κάνω μία ερώτηση...σε σχέση με αυτά τα ΚΕ30 που βλέπω εδώ έχω ένα (από τον πατέρα μου) σε πολύ καλύτερη κατάσταση..1500cc(αλλαγμένο εννοείται) μπλε-μωβ πέρλα κλπ..αλλά έχω ένα πρόβλημα με το μοτερ, καίει αρκετό λάδι..θέλω λοιπόν να του κάνω μια αναβάθμιση στο μοτέρ,φρένα και αναρτήσεις..έχετε κάτι να μου προτείνετε???please απαντήστε..φώτος σύντομα

ke_30 gt
22-05-06, 12:35
τα παντα ειναι σχετικα φιλε μου!! το θεμα ειναι το ποσα λεφτα σκοπευεις να ριξεις στο αυτοκινητο, ποσο χρονο εισαι διατεθιμενος να σπαταλησεις, ποσο τρεξιμο θα ριξεις για να τα βρεις, και το πιο σημαντικο, για μενα τουλαχιστον, ποσο αγαπας ενα αυτοκινητο 30 ετων για να κανεις ολα αυτα που σου ειπα...... Σκεψου το καλα και αν πραγματικα το θες..... εμεις εδω ειμαστε να βοηθησουμε!!!!
Υ.Γ. : γραφε με ελληνικους χαρακτηρες την αλλη φορα γιατι θα σου το επισημανουν και οι συντονιστες της ιστιοσελιδας......!
Υ.Γ.2 : και καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!! (το ξεχασα στην αρχη στο λεω τωρα!)


Edit by madvinegar: Thanx για την επισήμανση. Stone άλλαξα το ποστ σου σε ελληνικά αλλά όντως σε παρακαλώ την επόμενη φορά να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.

endurasKE-30
22-05-06, 15:09
Γεια σου φίλε, καλως ήρθες στην παρέα μας και μπράβο που εχεις ορεξη για το ΚΕ-30. Τωρα θα πρέπει να μάθουμε πόση όρεξη και κουράγιο διαθέτεις.
Σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι?
Αν δείς παλαιότερες σελίδες στο κε-30 φόρουμ θα βρείς απαντήσεις σε αυτά που ζητάς αλλα και ότι αλλο θέλεις μπορούμε να το απαντήσουμε νομίζω.
Ολα εξαρτώνται απο το τι θέλεις να κάνεις και τι θυσιάζεις για αυτό.
Κυριάκος.

diafanh-psyxh
22-05-06, 16:16
καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε μου.όπως σε ενημέρωσαν και τα παιδιά ψάχνωντας μέσα στο forum KE30 θα βρεις αρκετές πληροφορίες και φυσικά επιδή πολλά παιδιά που είναι κάτοχοι του ίδιου αυτοκινήτου και μας έχουν εκπλήξει με το μεράκι τους θα σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειαστείς.

testos
22-05-06, 18:45
να μαι παλι και σορρυ για τα αγγλικα..κοιταξτε μου αρεσει πολυ η πισω κινηση και θελω να νομιζω οτι θα το κρατησω το κορολλακι..μην νομιζετε φοιτητης ειμαι και δεν εχω τα τρελα λεφτα..μηπως μπορειτε να μου πειτε πανω-κατω ποσα θα μου παει?

Gorillas
22-05-06, 19:57
Καλώς ήλθες στην παρέα μας φίλε μου.

GEORGIOS_XYNOS
22-05-06, 23:06
Φιλε Stone καλως ηρθες.
Εδω μπορεις να βρεςι οτιδηποτε θελεις να μαθεις για τα ΚΕ30 ΚΕ35 ΤΕ31 και λοιπα μεταλλαγμενα.
Απο το πρωτο σου ποστ ενα δεν καταλαβα, εγραψες οτι εχεις ΚΕ30 σε καλυτερη κατασταση απο μερικα δικα μας?
Μαλλον κατι δεν γραφτηκε σωστα διοτι για να ειναι σε καλυτερη κατασταση απο τα δικα μας εισαι πιο αρρωστος απο μας (που δεν γινεται!!)

Τελος παντων, προχωρω παρακατω.. που βρισκεσαι? Αθηνα? αν ναιι ενημερωσε μας διοτι εχουμε παιδια που ευχαριστως θα θελαν αν σε γνωρισουν απο κοντα και να τα πειτε, να τους δεις σε καμμια συναντηση κ.ο.κ. Αν εισαι Θεσσαλονικη τοτε σε ξερω.

Για τις βελτιωσεις που ρωτησες πολλα υπαρχουν και λιγα υπαρχουν, για βαθιες τσεπες και για ραμμενες τσεπες. Αυτο που ομως χρειαζεται απο σενα ειναι οι καταλληλες συμβουλες και το ψαξιμο. Συμβουλες θα εχεις σιγα σιγα, διαβασε το υλικο που υπαρχει εδω μεσα και θα καταλαβεις που πρεπει να επευθυνθεις.

Αυτα προς το παρων, αναμενουμε με αγωνια τις φωτο απο το δικο σου ΚΕ30 και περισσοτερα στοιχεια απο την σκουφια σου..

SavvasKE35
23-05-06, 07:59
"Αν εισαι Θεσσαλονικη τοτε σε ξερω. "

Ποιος εισαι ρε γογο? Ο καλομπατσος απο το ηθων που ξερει ολες τις που...... ημαρτον!!! ημαρτον!!!!

testos
23-05-06, 08:32
Οταν λεω καλυτερα απο μερικα δικα σας δεν ενοοω σε δυναμη η κατι τετοιο..ειδα κατι φωτο και δεν τρελαθηκα εξωτερικα...whatever..αθηναιος ειμαι..κοιτα μου ειχαν πει για ενα μοτερ 1600cc 122hp injection γυρω στα 600-700.σασμαν εχω ηδη 5αρι...τωρα απο αναρτησεις ξενερωσα λιγακι γιατι πισω εχει σουστες οποτε πρεπει να τις κατεβασω,να τις ισιωσω και να τις ενισχυσω αν θελω να εχω αποτελεσμα..για μπροστα εχω επιλογες..τελος πιστευω πρεπει να αλλαξω και δισκουσ-δαγκανες αν δεν θελω να κουβαλαω καμια αγκυρα μαζι μου..τι λες κανενα 2000 δεν θα φτασει με τπτ?περιμενω απαντησεις με τιμες γιατι με αυτον τον καισαρα(οπως τον λενε οι φιλοι μου) θα σκοτωθω...

tioklou
23-05-06, 12:19
φιλε stone αν θες να κανεις μια τετοια μετατροπη και να βαλεις εναν 1600 16v μιλησε καλυτερα με τους κυριακο σαββα και βαγγο που την εχουν κανει και θα σου λυσουν καθε απορια απο κοστος μεχρι και εντυπωσεις! εγω παντως οταν ειδα το αμαξι του κυριακου εντυπωσιαστηκα! οσο για το καλυτερο κορολλα, οκ δεν εχω δει το δικο σου ομως μην κρινεις πριν δεις απο κοντα και των αλλων παιδιων! Παναγιωτης

endurasKE-30
23-05-06, 12:29
Να σαι καλα ρε Πανο,
Γωγο το παλικάρι μαλλον ειδε τη φωτο του διθυρου ΚΕ30 που βρηκες για το Βαγγο...
Φιλε stone το μοτερ που βρηκες ειναι πολυ καλη λυση για το αμαξι σου.Το σασμαν που εχεις ειναι Κ50 η Τ50? το μοτερ θα το βαλεις μονος σου η θα στο βαλουν? Παντως στην ολη ιστορια και απο οσα εχεις υπολογισει βαλε και 500 εξτρα να βρισκονται...
Φρένα θα χρεισατεις σίγουρα μεγαλυτερο σεβρο και τρομπα καθως και αλλα ακρα μπροστα με μεγαλυτερους δισκους δαγκάνες για να σταματας αξιοπρεπως...

wastegate
23-05-06, 15:14
θα το βαλεις μονος σου η θα στο βαλουν?
Συμμαζεψουυυυυυ

Nikos
23-05-06, 15:53
θα το βαλεις μονος σου η θα στο βαλουν?
Συμμαζεψουυυυυυ
Σεμνααααααααααααααα

endurasKE-30
23-05-06, 15:54
Ρε πονηριδιδες το μοτερ εννοω. Ξεκολλατε.

GEORGIOS_XYNOS
23-05-06, 15:58
Επειδη σε ξερουν τι βρωμιαρης εισαι για αυτο και γραφουν!!!!

ke_30 gt
25-05-06, 09:13
εγω παντως μπροστα δεν εχω αλλαξει ακρα και συνεπως δισκοφρενα αλλα εχω αλλαξει σεβρο και τα φρενα μου ειναι μια χαρα!! βεβαια πισω εχω το φρενα του ΑΕ-86 και ειμαι υπερ ικανοποιημενος απο φρενα. τωρα το μοτερ οπως σου ειπε και ο κυριακος! τωρα αν θες ενα μοτερ με καρμπς για να μην μπλεξεις με ηλεκτρικα κτλ.... ρωτα τον Ξυνο...... (γωγοοοοοοοοοο) αλλα δεν νομιζω να σε ευχαριστησει η απαντηση του!!!